Com
Domain
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Vadofone faturasız tarife değişikliği 30 günde bir kere yapılıyor ve alt paketlere gecemiyorsun.Tarifesiz hattı kullanamiyorsun illah paket alman gerekiyor.Avantajli paketlerin hepsi son 30 günde yeni hat alan ve tasiyanlara özel.Eski vodafone musterisiyseniz aynı paketi daha fazla para ödeyerek sahip oluyorsunuz.Bizi sanki enayi yerine koyuyolar yanlış mı düşünüyorum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
kesinlikle katiliyorum. ama gecen gun biri rakabet kurallari geregi yeni ve eski musterilere ayni fiyat verilemeyecegini soyledi. bu dogru olabilir ama aradaki fark cok fark ediyor avantajli pakete gore. daha uygun olabilir ama piyasaya gore kendileri kafalarina gore belirliyor. hepsi isterlerse daha uygun hale getirebilirler.
https://www.artiway.com.tr/?r=5469962
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Bu yüzden ne yapıyoruz arkadaşlar Turkcell e geçiyoruz :) Allah'ıma bin şükürler olsun kendimi bildim bileli Turkcell kullanıcısıyım ve gerçekten memnunum. Fatura konusunda 250 de aşağı telefon faturası ödemiyorum ama ne bileyim kesinti yaşamadım, herhangi bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetlerini aradığım da dakikalarca hiç beklemeden bağlandım. Hattımın üzerinden telefon istedim ofisime kadar getirdiler. Teknolojik anlamda sorularım olacak dedim 1 saatte ofisime gelip herşeyi tek tek anlattılar, Havaalından gecenin 4 ünde kaldım dedim özel servislerini gönderip gideceğim evin kapısına kadar bıraktırlar. Yani mutlu ve memnun müşterisi olarak hizmeti en iyi yapanlardan birisi de Turkcell diyorum başka birşey demiyorum. Kaliteli hizmet veriyorlar daha başka ne olsun.