-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamlar.
İş yerinde 2 ay gibi süredir Facebook gibi sitelere girme yasağı koydular. Haberleri bile zor okuyoruz. Birçok blog sitesine giremiyoruz. Doktorlar, yöneticiler giriyor biz giremiyoruz. Onlar insan biz başka şey miyiz? Sanki ahlak dışı siteleri dolaşıyoruz. Hotspot vpn kurdum bilgisayarıma. Birkaç arkadaşa da kurdum. Sorunsuz giriyorduk düne kadar. Sanırım bilgi işlem programlarındaki açığı bulup kapattı :) artık giremiyoruz. Zaten bilgi işleme söylemiştim arkadaş diye. O da söylediğin iyi oldu, programdaki açığı bulalım, sonradan sorun çıkmasın demişti. Hotspot da işlemiyor artık. Hideman, Platinum hide ip de denedim işlemiyor. Express VPN en iyisiymiş sanırım. Onun da full olanını bulamadım. Bir önerilerinizi almak istiyorum. Sağlam, iyi bir vpn öneriniz. Hotspotun son versiyonunun full olanını bulabilir misiniz? Bir el atın rica ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam size Tor Wfi Host yapıcak cihaz yapabilirim.
cagdaskorkmaz.com.tr
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
FreeDome diye bi program var indir onu ben kullandim guzel
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
İş yerinizde ki internette siteler manuel değilde firewall ile engellendiyse masaüstü vpn programı olarak pek çözümü yok çünkü bir çok free vpn programının ip adresleri engelli oluyor.
Ama tarayıcı tabanlı vpn kullanarak bu engel aşılabiliyor.
Chrome da DotVPN adında bir uygulama mevcut bunu kullanınız eğer gene giremiyorsanız söyleyin başka çözümler üretelim..
1 kişi bu mesajı beğendi.