Evet arkadaşlar malesefki bir sezonun daha sonuna ve bir zulmün daha başlangıcına gelmiş bulunmaktayız.Artık 1 yıl daha bekleriz yeni bölümlerin çekilmesini ama en azından Bitmek bilmeyen çiftlik defteri sonunda kapandı merak uyandıran samuray kılıçlı bir kişi ve kocaman bir karanlık yapı ile.
Yorumlar ne durumda acaba? Benim gibi final'i beğenmeyen varmıdır?
Bu arada bir kaç resim buldum, onlar içinde yorumları esirgemeyin :)
çiflikten çok daha önceleri çıkmaları gerekiyordu aslında ama sezon sonunda çıktılar son sahnede gösterilen yer sanırım bir hapishane yada korunaklı bir yer kafalarını kaldırıp bir baksalar kurtuluş hemen yanı başlarındaydı ama görmediler bakalım 3 sezon nasıl olacak
Michonne karakteri arkadaşlar kendisi çizgi romanda mevcut bir karakter.Michonne çok iyi samuray kılıcı kullanan birisi aynı zamanda bu virüs yayılmadan önce avukatlık yapıyor çizgi romanında mevcut kendleri.Arkadakilere gelince zincirli zombilerden birisi en yakın arkadaşı diğeride sevgilisi.Kolları ve çeneleri kesilmiş durumda olduğu için kendisine zarar veemiyorlar.Ayrıca yanlarında taşımasının sebebi de, yaydıkları koku yüzünden diğer aylaklar tarafından farkedilmeden dolaşmasını sağlıyor.
SPOİLER! 3.sezon büyük ihtimal ile o yapıda geçecek sanırım çünkü bir kaç sitede hapishane'de çekilecek dendiğini okudum.
Çizgi roman'ını okumadığım için karakteri bilmiyorum ama düşüncem doğru çıktı :) Zombi savar gibi birşey olarak kullanıyormuş ama gel gelelim sevgilisi ve arkadaşı olduğunu şimdi öğrenmiş oldum.
@oğulcan Zaten çiftlik boyunca dediğin gibi bir durgunluk vardı hep Shane ve Lori üzerine gidildi, Carl'ın yaptıkları zibidilikleri ise saymıyorum bile ama Darl okuyla baya bi fan topladı diye düşünüyorum. Bu yeni karakter katılacak gibime geliyor ama diğer yandan ise aksini düşündürüyor. Grubumuza çok aksi bir karakter gibime geliyor kendisi. Tüm grup üyelerininde bu şekilde peşine zararsız 2 zombi taktığını hayal edesim geldi şu an :) Okuduğuma göre okçumuz darl'ın abisi de katılacakmız bir sonraki sezonda ama bakalım..