lostyazilim
tr.link

Web Tasarım Dükkanı Açmak İçin Nelere İhtiyacım Var?

4 Mesajlar 2.330 Okunma
lstbozum
tr.link

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar!
Yakın bir zamanda küçük ofis açmak istiyorum. 2 Firmanın E-Ticaretini yönetmekteyim. Ve bu işleri evimden yapmaktayım. Fakat işlerin büyümesi açısından bir ofis açmam gerektiğini düşündüm. Tek seferlik web tasarım işleri gelmekte fakat bir ofisim olmadığı için, bir adresim olmadığı için daha sonra vazgeçenler oluyor. Bazı müşteriler görüyorum. Ofise çay içmeye geliyorlar. Hiç konuşmadan etmeden. Yani nasıl olacak bu işler demeden. Fiyat soruyorlar, teslim süresini soruyorlar. İşi tamamlıyorlar. Yani bir ofisin olması insanlara güven veriyor.

Bende bu yüzden bu konuyu açtım. Şuanda 19 yaşımdayım. Ve bir dükkan açmak için hiç bir bilgim yok. Vergilendirme nasıl oluyor? Hangi belgelere ihtiyacım var? Bana bu belgeler kaça mal olur hepsini öğrenmek istiyorum. Kira, bilgisayar, gibi detaylara girmenize gerek yok. Sadece hangi belgelere gerek, ne yapmam lazım? Bunların cevaplarını verirseniz çok sevinirim. İyi günler.

wmaraci
reklam

Erdemm Erdemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 9 / 19
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba hocam,

Kendi işletmenizi kurmak için yapmanız gerekenler.

1. önce kendi bütcenize uygun kiralık ofis bulmanz gerek. Ortalama ofis fiyatları istanbulda 1+0 500 tl den başlıyor. birde bunun dopozito su var emlakcıdan alırsanız bun bide emkel ücreti ödemeniz gerek bun için en az 2000 tl sadece tutmakla gider bide içini kendinize göre boya veya farklı bir dekor verseniz buda ayrı bir ücret tutar.

2. Tuttuğunuz ofis için mobilya almalısınız en uygun ofis takımları 1500 tl en uygunu bu,

3. işyeri için ***** hattı bide telefon hattı almalısınız buda aylık 100 tl demek. elektirik su faturaları ne harcarsanız ödersizni. bun yanında birde aidat olur iş merkezinin veya iş hanı.

4. Mali Müşavir ile anlaşıyorsunuz gereken evrakları sizden ister sizde verdiğinizde o sizin işyeri açılışınızı yapar.
GEREKLİ EVRAKLAR
kimlik fotokopisi, İkametkah,imza sürgüsü, bunlar yeterli olur.

İlk etapta yapman gereken bunlar gerisi senin zevkine kalmış bişey.

Ortalama en uygun ofis kiralama ve yerleşme masrafı 4000 tl gider buda mailyeti en düşük ofis için .
FatalRhymeR emrekirbiz mtnyvz

kişi bu mesajı beğendi.

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Erdemm Sağ olun hocam.
Erdemm

kişi bu mesajı beğendi.

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

Erdemm adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam,

Kendi işletmenizi kurmak için yapmanız gerekenler.

1. önce kendi bütcenize uygun kiralık ofis bulmanz gerek. Ortalama ofis fiyatları istanbulda 1+0 500 tl den başlıyor. birde bunun dopozito su var emlakcıdan alırsanız bun bide emkel ücreti ödemeniz gerek bun için en az 2000 tl sadece tutmakla gider bide içini kendinize göre boya veya farklı bir dekor verseniz buda ayrı bir ücret tutar.

2. Tuttuğunuz ofis için mobilya almalısınız en uygun ofis takımları 1500 tl en uygunu bu,

3. işyeri için ***** hattı bide telefon hattı almalısınız buda aylık 100 tl demek. elektirik su faturaları ne harcarsanız ödersizni. bun yanında birde aidat olur iş merkezinin veya iş hanı.

4. Mali Müşavir ile anlaşıyorsunuz gereken evrakları sizden ister sizde verdiğinizde o sizin işyeri açılışınızı yapar.
GEREKLİ EVRAKLAR
kimlik fotokopisi, İkametkah,imza sürgüsü, bunlar yeterli olur.

İlk etapta yapman gereken bunlar gerisi senin zevkine kalmış bişey.

Ortalama en uygun ofis kiralama ve yerleşme masrafı 4000 tl gider buda mailyeti en düşük ofis için .

Bu güzel bilgiler için teşekkür ederim.
Erdemm

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al