MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Merhabalar, HTML, CSS , jQuery derslerinden sonra benim asıl amacım tasarımcı olmak değil yazılımcı olmak bu yüzden Php - Laravel - Html - Css - Ajax - Java Script - XML - SQL - OOP dillerinde eğitimlere başladım ve öğrenmeye çalışıyorum.
Buradan bu mesleği yapan veya bilgisi olan kişilere danışmak istediğim bir kaç sorum mevcut.
Yaşım : 20
1. Sorum : Bu meslek yapılmalı mı ? Başlamalı mıyım ?
2. Sorum : İş bulabilmem için hangi dilleri öğrenmeliyim.
3. Sorum : İş bulabilir miyim ?
4. Sorum : İş bulursam ortalama ne kadar maaş alabilirim ( Başlangıç Seviyesinde )
Bir kaç kişiye sorduğumda bu mesleğe aklın varsa başlama. Şirketlerde çalışmak için bir çok şey bilmen gerek ki çok zor. Home Office iş yaparsan özel hayatın olmaz gece gündüz bununla uğraşmak zorunda kalırsın dediler. Sizin bu konuda ki düşünceleriniz, fikirleriniz neler ?
Bu mesleğe bulaşma diyen arkadaşlar için. Okuma fırsatım olmadı yani lise mezunu değilim. Bir evi geçindirebilmek için çırak olarak başlayıp 3000-5000 arası maaş alabileceğimiz önerdiğiniz meslekler neler ?
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Milletin dediğine bakma. Onlara kalsa, hepsi dünyanın en kötü ve en zor işini yapıyordur. Boş boş konuşuyorlar...
Zevk aldığın, çalışmaktan mutluluk duyduğun alan ne ise ona yönel.
3 kişi bu mesajı beğendi.
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Heisenberg0133 bu mesleği seviyorum ve yaparken çalışmıyormuş gibi hissediyorum. İlerde meslek olarak bu işi yapmak istiyorum. Ama dediğim gibi iş bulamama v.s sorunlarla karşılaşıp sonrasında fabrikalarda sürünmek istemiyorum. soruların cevabına göre şimdiden yönümü ona göre çevireceğim.
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sordugun kişiler doğru demiş bence. Freelance calışmak kazanc getirmiyor. Şirketler personel degil supermen arıyor zaten. Doğru düzgün iş bulman zor. Zaten lafta herkes yazılımcı olmus piyasanın anasını ağlatıyor oyüzden tavsiye etmiyorum ev geçindirmek için kesinlikle uygun değil. Zaten bu ekonomik krizde bilgisayar kullanabilmek bile lüks artık.
Severek yaparsan o ayrı kendi projelerine yönelip birşeyler yapabilirsin.
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ön yüzde daha yeni teklonojilere yönelmeni tavsiye ederim. React veya Angular öğrenmeye başlayabilirsin mesela. Diğer yandan ASP.NET ve Java öğren çok güzel kazanç sağlayabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Yazılım Blogu: https://oguzhan.dev/
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Sadece css yi profesyonel olarak ogrensen bile iyi paralar kazanabilirsin.hepsinden 3 kod ogrenirsen bisey yapamazsin zaten
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
React ve VueJS ile uğraşıp front-end geliştir. Biz bile 8 ay aradık zar zor bulduk VueJS yazacak adamı hadi bizi geç piyasada aranıyor bir sürü kişi