-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sunucu Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Her ne kadar bazı şeyler yolunda olsada , her webmasterin mutsuz olduğu durumlar oluyor . Bizim sorunumuz adsense gelirlerinin yapılan emeği karşılamamasi ve adsense kadar da sağlam güvenilir firma olmaması . Peki ya sizin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıllarca uğraşıp 2000-3000 kişi gibi bir kitleyi elde edip bunun karşılığı olarak 5-10 lira kazanıyoruz günlük bu nedir abi ya. nasıl mutsuz olmayalım içtiğim sigara 13 lira
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hayat bu her istediğimiz olsa hayatın bir anlamı kalmazdı zaten. Her istediğimiz olsa insanın tadı tamamen kaçar bence hani şimdi de tadımız tuzumuz yok ama işte her halimize şükür aç kimsesiz insanları düşündükçe halime şükrediyorum bu bilgisayar başında olmak isteyip de bir şeyler yapmak isteyen milyonlarca insan var. İyi günler. İyi forumlar. :)
7 kişi bu mesajı beğendi.
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webmaster değilim ama Adsense geliri tatmin etmiyor gerçekten. Verilen emekle emeğin karşılığı arasında uçurum var. Kimilerine göre taş atıp kolumuz yorulmuyor ama iş bambaşka :) Yine de olumlu bakıp olumlu devam etmek lazım kolay gelsin
Dünya kendinden kaçabileceğin kadar büyük değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hep kodlar yüzünden oluyor bunlar :D
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
UmutWare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci & Yazılım
-
-
Ad Soyad
U** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Resmen Beleş Çalışıyoruz sizi bilmem ama ben adsenseden neredeyse hiç kazanmıyorum 7 TL :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence işini severek yapmayan veya işini sadece para kazanmak için yapıp başarısız olan kişiler mutsuz. Şuan öğrenciyim tüm maddiyatımı internetten sağlamıyorum. Şayet gelirim çok az seviyelere inse bile yılmadan işime devam ederim. Çünkü sevdiğim işi yapıyorum.
Wordpress admin panelindeki yorumlar kısmına bakınca yuvarlak içinde 1 sayısını görmek bile beni mutlu etmeye yetiyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.