-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Okumakta
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam webmasterlığın vs. ne olduğu tam anlaşılmadığı için garip olduğunu düşünmüş olabilir :D yukardaki arkadaşın dediği gibi bi çay ısmarlasaydınız daha çok makbule geçerdi :D
Instagram Panelleri İçin Proxy Almak İçin Profilime Gir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sonu acayip komikti, kodlab ne olum hahaha 😂😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam, ben çaya hazırım 😋 Şaka bir yana o olaydan olacağını sanmıyorum. Başka bir şey vardır. Yine de kafanıza takmayın PHP candır yazmaya devam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Yaptıgın mevzu, bir doktorun sana tıp kitabı verip, al bunu oku demesine benziyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Lombak en iyisi :)
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Çocuklarıda artık kodla yapmak lazım :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
TNT adlı üyeden alıntı
turkmaxi dargman69 editörüm nurullahtrkglu
Beyler yorumlar için sağolun da aslında farkedilmesi gereken şey
Gece gündüz bir şeyler yapabilme çabasında bir çoğumuz ve bir çoğumuz bilgisayar başında olmadan rahat edemiyor veya bir yere gittiğinde aklında bir şeyler oluyor sürekli. Acaba şunu yapsamıydım acaba bunu yapsamıydım vs. gibisinden. Hatta bir çoğumuz sabah kalkıyor kül tablasını akşama kadar kaç kere boşalttığını bile hatırlamıyor benim gibi :)
Dışarıda sosyal bir hayat var. İnsanlar sevgilileriyle el ele dolaşıyorlar , evli olanlar geçim derdinde bekar olanlar gezip tozma derdinde. Herkesin elinde bir telefon instagram , facebook , twitter vs. vs. aslında bu gün bakıldığında webmasterler olmasa bu insanlar hayatlarında mutsuz olacaklar çünkü onların hayatı bir nevi bizim işimiz anlamı taşıyor.
Yinede dışlanmak ve php kitabıma el konulması beni çok üzdü : ) keşke wordpress tema programlama kitabımı verseydim :D
Bi yerlerden Lombak bulup alırsan hediye edersen bence mutlu olur :)
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Okumakta
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TNT adlı üyeden alıntı
turkmaxi dargman69 editörüm nurullahtrkglu
Beyler yorumlar için sağolun da aslında farkedilmesi gereken şey
Gece gündüz bir şeyler yapabilme çabasında bir çoğumuz ve bir çoğumuz bilgisayar başında olmadan rahat edemiyor veya bir yere gittiğinde aklında bir şeyler oluyor sürekli. Acaba şunu yapsamıydım acaba bunu yapsamıydım vs. gibisinden. Hatta bir çoğumuz sabah kalkıyor kül tablasını akşama kadar kaç kere boşalttığını bile hatırlamıyor benim gibi :)
Dışarıda sosyal bir hayat var. İnsanlar sevgilileriyle el ele dolaşıyorlar , evli olanlar geçim derdinde bekar olanlar gezip tozma derdinde. Herkesin elinde bir telefon instagram , facebook , twitter vs. vs. aslında bu gün bakıldığında webmasterler olmasa bu insanlar hayatlarında mutsuz olacaklar çünkü onların hayatı bir nevi bizim işimiz anlamı taşıyor.
Yinede dışlanmak ve php kitabıma el konulması beni çok üzdü : ) keşke wordpress tema programlama kitabımı verseydim :D
Koptum ya :D
Instagram Panelleri İçin Proxy Almak İçin Profilime Gir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Kusura bakmayın ama bir bayan olarak şahsen ben ona roman yada kişisel gelişim türünde bir kitap uzatırken o bana PHP kitabı verse benimde aklımdan "Bu benimle dalga mı geçiyor ? " soruları geçerdi :) Sizde ona roman türünde bir kitap verseniz güzel olurdu :).Bu kitap çok yanlış bir seçim olmuş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Geçmişten geleceğe yazıyor...