siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
Arkadaşlar WİN 8 Release Preview sürümünü deneyeceğim ancak şu konuda çok kararsız kaldım;
Windows 8 anasayfasında şu yazıyor;
Önemli: ...Windows 8'i yükledikten sonra, Windows'un eski sürümüne geri dönmek için bilgisayarınızın kurtarma bölümünü kullanamazsınız.
S.S.S(F.A.Q) Kısmında da şu yazıyor;
Windows 8 Release Preview'u kaldırabilir miyim?
Hayır. Windows'un önceki sürümüne geçebilmek için, bilgisayarınızla gelen kurtarma veya yükleme medyasından (genellikle DVD medyası) yeniden yüklemeniz gerekir. ...Windows 8'i yükledikten sonra, Windows'un eski sürümüne geri dönmek için bilgisayarınızın kurtarma bölümünü kullanamazsınız.
Yukarıdaki metinde hem kullanamazsınız diyor hem de recovery cd si ile eski sürümüne dönderebilirsiniz diyor? Denemek istiyorum Win 8'i ama açıkcası korkuyorum.Bunların hangisi doğru?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam burda bence demek istediği şu w8 kurduğun zaman eski sistemle ilgili butun veriler siliniyor ve recovery cdsini kullanamıyorsun .
yoksa ben kafama esiyor w8 kuruyorum kafama esiyor w7 eski sistemine geri dönersin sıkıntı yok o konuda ama recovry yapamassın sadece
2 Dakika Adam Ol Desem "Kaç Dakikam Kaldı"diye Soracak İnsanlar Var...
Şener Şen
zahmetr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
3d Tasarim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eski sistemin kurtarma kısmını kullanamazsın fakat sıfırdan kurabilirsin anlamındadır
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Farklı bi disk oluşturup ona kurmayı deneseniz? İki işletim sistemi sıkılınca diski biçimlendirip eskisine katarsınız. Veri kaybı yaşamamışta olursunuz.
2. işletim sistemi kurarken Linux'larda yapılabiliyor. Yani Windows + Linux kurdum ve kullanıyorum ama Windows + Windows olur mu hiç denemedim ama bi öneri diyelim :D