Merhabalar. Avea Bölge Müşteri Memnuniyeti Araştırması kapsamında İzmir genelinde yaklışık 100 Avea İletişim Merkezi ile yapılan 1000 Müşteri Memnuniyeti (mm) Anketinin bana gelen sonuçlarında 50 tane açığımız olduğu görülüyor. ancak bunlardan 26 tanesini (sağolsunlar) yakınlarımızla hallettik. 24 tane kaldı. Yani 24 kişi.. Wm Aracı'nın değerli üyeleri bu işe küçük bi el atarsa çok sevinirim.

Açıklamaları alta ekliyorum:

Adınız-Soyadınız - yaşınız - mesleğiniz - telefon numaranız - Avea bayisine ne işlem yaptırmak için geldiğiniz. - Son olarak izmirde yaşıyosunuz.

Bu bilgileri verirseniz çok sevinirim. Bu projenin gece 02.00 dek bitmesi gerekli. Aksi halde diğer yaptığım 1000 anketinde ücretini alamıycam.

Bu arada ankete dahil olacak arkadaşlarımızı 2-3 gün içeriisinde 1 defaya mahsus arayacaklardır telefon kontrolu için. Yani böyle bir anket yapıldı mı - yapılmadı? (Bizi denetiyorlar) Aradıklarında -evet böyle bir anket yapıldı. tablet pc ile yapıldı ve 25 dk felan sürdü. Bana 20 yakın soru soruldu. çok hatırlamıyorum ama çoğuna 10 üzerinden 10 verdim. bayiden gayet memnunum.. ama şuanda da çok zamanım yok, musadenizle... şeklinde küçük bir açıklama yapıp telefonu kapatabilirsiniz.

Avea Bayi Takip Portalı - Şimdiden yardım edecek arkadaşlara sonsuz teşekkürler.