Güncelleme: Grubumuz aktif olarak devam etmektedir. Şuan da 14 kişiyiz. Sadece aktif üyeler bulunmaktadır. Seviyeli, güvenilir bir ortam vardır. Amacı dışında sohbetler yapılmamaktadır.
* ÖNEMLİ GÜNCELLEME *
Merhabalar, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Dün akşam Alperenler abim de iftarımızı yaptık. Bu ince davranışından dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Dün ikimiz WM Aracı hakkında sohbet ederken Ankara'da bulunan WM Aracı üyeleri ile iftar açalım dedik. Bununla ilgili yer ve fiyat araştırmasına girmiş bulunmaktayız. Amaç, hem mübarek ayda tuttuğumuz oruçlarımızı açarak sevap kazanmak, WM Aracı üyeleri ile tanışıp sürekliliği getirebilmek, Daha güvenilir bir ticaret ve yardımlaşma içerisinde bulunmak. Bu yönde şahsım adıma söylüyorum çalışmalarım devam etmektedir. Gerekirse WM Aracı Ankara Derneği kurarak Ankara'da bulunan değerli üyelerimizle bir araya geleceğiz. Evet uzun lafın kısası kaç kişinin katılacağını tam olarak belirleyerek uygun bir mekan, zaman ve bütçe ayarlayarak Ankara'da bulunan üyeler ile iftar yemeği yemek istiyoruz. Katılımda bulunabilecek arkadaşlar bana özelden ulaşabilir.