Hocam yaklaşık 4 5 aydır bir sitem yok. Wmaraci.com'a yinede girip çıkıyodum amaçsız yere bakınıyodum öyle en sonunda dayanamadım en azından bir blogger sitesi açayım dedim yine foruma geri döndüm. Hem webmasterlığa iten bir forum hemde ailevi bir forum. Açıkcası şunu söyliyeyim mükemmel paylaşımlar yapanlar oldu , özgün ve güzel anlatımlar yapan ama kimiside sallama paylaşım yapan insanlar. Geçmiş konulara bir bakın..
Çoğu banlandı kendini birşey zannetti , saygısızlık yaptı etti vs...
Bence buna da şükür çünkü en azından küçük hatalar yapıyorsun bunlar düzeltilebilir , diğerleri büyük hatalar kafa göz giriyodu direk onları yapıyolardı yani. Sanarsınki karşında Google şirketi var altı üstü google Seo anlatıyosun bunu çoğu kişi biliyor zaten ama iki kitap yazdı diye havalarda gezenler gördüm , 2 tema yaptı diye havalarda gezenler gördüm , bunlar genellikle sonsuz olarak uzaklaştırıldı bu forumdan..
Bence kırılma gücenme olmasın çünkü anlattığım şeylere bakarsanız nerdeyse hiç birşey yapmamış olduğunuzu görceksiniz ufacık hataları yani sizinkiler bir daha olmaz diyip geçilebilecek hatalar ya daha büyük hatalar yapsaydınız ? :)