-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Merhaba,
Bütün forum üyelerine öncelikle sevgilerimi iletiyorum. Bugün aslında biraz muzdarip olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum. Wmaracı Forum kısmında son dönemde açılan konular.
Konular nedense sürekli siyaset, din veya hakaret edici içerik barındırıyor. Bu nedenle ayrı siyasi görüşü olan insanlar ayrışmazlık yaşarken, dini duygular da insanları yargılamada kullanılıyor. Yani forum üyeleri ikiye bölünüyor.
Arkadaşlar ben bu forumun ne sahibiyim ne de ortağı. Sadece bir üyeyim. Ama lütfen açtığınız konuları sadece sizin okumadığınızı, diğer insanları da etkilediğinizi unutmayın. Kalp kırmayın, hakeret etmeyin. Unutmayın, Wmaracı hepimizin.
12 kişi bu mesajı beğendi.
Çalış, Çabala.
dedemir85
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Sana canı gönülden katılıyorum...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Ateist bir birey olarak herkese saygı göstermeme ve kimseye bir tek kırıcı söz söylemememe rağmen sırf burada ki arkadaşlarla aynı inancı paylaşmıyorum diye birçok kez hakarete uğradım. Tabi söyledikleri şeyler zerre umrumda değil ve gülüp geçiyorum orası ayrı bir durum. Bence herşeyden önce "SAYGI" kavramını öğretmeli insanlara.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet karşılaştığım bir durum 2011 de üye olduğum bu sitede o dönem kaliteli cevaplar alınırdı, şimdi ise cevap yazmaya korkar olduk konu içersine hemen hakaret ve aşalağıcı cevaplar veren üyeler türedi kalite azaldı. Adama eleştiri getiriyorsun saygı cercevesi icersinde karşılığında hakaret yiyorsun bu olmamalı ergen forumlarındaki zihniyet tarzı hakim oluyor yavaş yavaş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Roycolt çok haklısınız hocam. İnsan dini ne olursa olsun insandır. Herhangi bir şekilde gurur zedeleyici sözler, hakaretler edilmemeli. Siz çizginizi bozmayın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
eren177
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
İslam hoşgörü dinidir. İnsanın inancı ne olursa olsun saygı duyulmalıdır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
İlk kuralımdır saygı her zaman. Cahille münakaşa etmek için geçmedim bunca yoldan :) Anlayışınız için teşekkür ederim. @aeSahin
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende bir Ateist olarak konularda yaptığım yorumlara kavka çıkartıcı cevaplar veriliyor. Belki bende bazen sinirlenip sert çıkabiliyorum ama genelde onlar bu şekilde davranıyor. Gene tartışma yaratmak için gelenler var ama neyse.
cagdaskorkmaz.com.tr