NymO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
grafiker,bilgisayarcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendine güvenen profesyonel grafiker varsa *** gibi ticaret olanağı yüksek forumlarda tasarım yarışmalarına katılabilir. Bu sitenin asıl amacı webmasterlere yardım değilmi adı üstünde wm - ARACI bizde bu araca yardım edelim nevar sanki wmaracında ücretsiz grafik yapan olmasa ücretlilere gene iş düşmez diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben zarar verildiğini belirtmedim ama bu konuda yönetim olarak yasak getirme gibi bir konu yoktur ama fikirleri olan şu tür uygulamalar olsun istediğiniz şeyler varsa belirtebilirsiniz.tabikide burda herkes fikrini belirtecek ve bizde uygun olanları yapılması gerekenleri yapacağız ayrıcada seçkin kardeşime fikrini belirttiği için teşekkür ederim en azından forumda bu konularda herkes kendi fikrini söylemesi açısından faydalı oldu yani fikrinizi paylaşın arkadaşlar burda kimse size neden böyle diyorsun demez herkes kendisine göre haklıdır ama grafik olarak konuyu ele almadan forumda ticaret olması için gerekenler var ve bunlar zamanla yapılacak işlerdir.ama yinede bu konudada fikir belirtmek isteyenler belirtebilir sadece grafik değil her türlü ticaret hakkında fikirlerinizi belirtin ama şunuda unutmayın daha yeni bir platform burası ve ticarete herkes güvenli gözle bakmaz tedirginlikler olur ama bunlarda zamanla aşılacaktır.
Jokers
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çalışmaların ne yönde kalitesi ne kadar bilmem etmem.Hak ediyorsan gelir.Pasta büyük bırak yeni arkadaşlarımızda yesinler.Emin ol sen bir şey kaybetmezsin daha fazlasınıda kazanırsın.
NymO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
grafiker,bilgisayarcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
estafirullah hocam sende haklısın diyecek birşey yok fakat arada bi güzellik yapıyorum ben 5 banner felan filan. Mesela yaptıgım ücretsiz bannerleri hareketli veya flash yapmıyorum konudada belirtiyorum Ücretli yapan arkadaşlara mani olmamak için diye.
Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence en iyisi bu işi ücretli yapmak ücretsiz yapsakta ara sıra yapmalıyız ama bazı arkadaşlar dozunu kaçırıyor bu işin bana göre yani benim fikrim bu sadece dersler verirsin blogun için falan ama her Allahın günü 5-7 tane ücretsiz tasarımlar yapan çıkıyor haliyle bizimle çalışan sayısı az oluyor..
isodmin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Waiter / Writer / Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dün forum üyelerinden biri 5 kişiye 125x125 ücretsiz banner yapacağını belirtmiş ve istekleri almaya başlamıştı. İstekte bulunanlardan biri bendim. Peki sizce ben bunu ücretsiz olduğu için mi yaptım; hayır.
Herkes aynı düşüncede değildir ücretsiz işlere yönelirken. Dün istekte bulunduğum grafik başarılı olsa idi o kişi ile ücretli bir şekilde çalışmayı düşünüyor idim. Kim bilir belki direk ücretli olarak isteseydim o arkadaş çok daha başarılı bir çalışma çıkaracaktı...
Konu tartışmaya değer ancak birbirinizi kırmaya değmez, önceki mesajlarda küçük çapta kızışmalar olmuş, devamında konuyu kilitlemek zorunda kalacağım.
Kişisel Olarak: Ben ücretsiz hizmeti ciddi projelerim için asla tercih etmem.
Yönetim olarak: Ücretsiz hizmet vermek isteyenlere hiç bir şekilde sınırlama getiremeyiz (aynı ücretli hizmet verirken uçuk fiyat isteyenlere olduğu gibi).