-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bir ara oxxi de acılacaktı :) *** dan ayrılan bır grup labidunun grubu ama o da yalan oldu.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
SeoDoktoru adlı üyeden alıntı
Ben seni ilgilendiriyor demedim zaten, birsey yazmissin ona cevap verdim hocam. Benimkini ornek olarak verdim. Sadece benim tanidigim 5-6 kisi var boyle haklarinda hic bir sikayet yokken sadece ucuz is yaptiklari icin banlanan. Daha dogrusu moderatorlerden daha ucuza yaptiklari icin banlanan :)
Oranin civisi cikmis, 1 yila kadar Wmaraci orayi sollar her konuda. Orda arkan saglamsa 1-2 mod taniyorsan hersey olur, misal ***sonokey, adamin magdur ettigi 30-40 kisi var, sikayet aciyorlar kendileri banlaniyorlar. Hem tokatlaniyorsun hem ustune banlaniyorsun, resmen komedi orasi. Benden uzak olsun :)
Ben takip ettiklerim yazdım. ancak siz beni alıntıladınız o açıdan bende size istinaden yant verdim hocam :)
Diğer konuları *** da yazabilirsiniz. benim karar verebilceğim ya da ilgilendiğim durumlar değil:rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
10 tlye seo yapanları banlasınlar bi zahmet arkadaş, 10 tl ye logo yapanları kampanya vs. dışında, 10 tlye ilk sıra garantisi verenleri de banlasınlar ya. Sektör katillerini barındırmalaları gayet iyi. wmaracı görünüm ve iletişim bakımından ***'u katlar bu bir gerçek ama ticari açıdan maalesef ölücü çok. Logoyu 10 tl ye yapmıyorum diye insanların küfür etmediği kalıyor nerdeyse :) Piyasayı bilmeyen ve ölücü çok dediğim gibi. *** da ise onbinlerce liralık ticaretlere şahit oldum şahsen.
Ticaret - ***
İletişim - wmaracı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Çok gereksiz bir konu. Herkes ticaretine ekmeğine bakacağı yerde orasıcıyım buracıyım derdine girmiş. Burası ve *** hobi forumu değil, olmamalı.
Neden bi' taraf olma çabası?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yani webmastersitesi vardı bir ara velet yeri oldu. Şuan wmaraci var ama yönetimin iyiliğinden var bence ileride yönetim değişirse burada patlar misal şuan webmastersitesi 15 yasında cocukları admin yapıp günlük 50 şer konu açma zorunluluğu koyuyor. Forumu öyle ayakta tutmaya çalışıp sakallarının derdinde koşuyorlar.