lostyazilim

wmaracı ne zaman açılmıştı

16 Mesajlar 2.449 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SeoDoktoru SeoDoktoru Seo Expert Kurumsal+ Üye
  • Üyelik 15.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek SEO Uzmani
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 293 / 292
  • Ticaret 167, (%100)

ŞükrüAK adlı üyeden alıntı

Sizi nasıl banladıkları ilgilendirmiyor hocam beni. Ben takip ettiğim kadar diye yazmıştım.

Takip ettiklerim içerisinde siz yokmuşssunuz demekki :)

Ben seni ilgilendiriyor demedim zaten, birsey yazmissin ona cevap verdim hocam. Benimkini ornek olarak verdim. Sadece benim tanidigim 5-6 kisi var boyle haklarinda hic bir sikayet yokken sadece ucuz is yaptiklari icin banlanan. Daha dogrusu moderatorlerden daha ucuza yaptiklari icin banlanan :)

Oranin civisi cikmis, 1 yila kadar Wmaraci orayi sollar her konuda. Orda arkan saglamsa 1-2 mod taniyorsan hersey olur, misal ***sonokey, adamin magdur ettigi 30-40 kisi var, sikayet aciyorlar kendileri banlaniyorlar. Hem tokatlaniyorsun hem ustune banlaniyorsun, resmen komedi orasi. Benden uzak olsun :)
LazCoder53

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

birsevda birsevda Maraba Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Amele
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2211
  • Beğeniler 753 / 753
  • Ticaret 18, (%100)
bir ara oxxi de acılacaktı :) *** dan ayrılan bır grup labidunun grubu ama o da yalan oldu.

Siteni Ekle WeBDiZiN.Com

SukruAK SukruAK akwebhostingi.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Veri merkezi Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 135 / 135
  • Ticaret 65, (%100)

SeoDoktoru adlı üyeden alıntı

Ben seni ilgilendiriyor demedim zaten, birsey yazmissin ona cevap verdim hocam. Benimkini ornek olarak verdim. Sadece benim tanidigim 5-6 kisi var boyle haklarinda hic bir sikayet yokken sadece ucuz is yaptiklari icin banlanan. Daha dogrusu moderatorlerden daha ucuza yaptiklari icin banlanan :)

Oranin civisi cikmis, 1 yila kadar Wmaraci orayi sollar her konuda. Orda arkan saglamsa 1-2 mod taniyorsan hersey olur, misal ***sonokey, adamin magdur ettigi 30-40 kisi var, sikayet aciyorlar kendileri banlaniyorlar. Hem tokatlaniyorsun hem ustune banlaniyorsun, resmen komedi orasi. Benden uzak olsun :)

Ben takip ettiklerim yazdım. ancak siz beni alıntıladınız o açıdan bende size istinaden yant verdim hocam :)

Diğer konuları *** da yazabilirsiniz. benim karar verebilceğim ya da ilgilendiğim durumlar değil:rolleyes:

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
10 tlye seo yapanları banlasınlar bi zahmet arkadaş, 10 tl ye logo yapanları kampanya vs. dışında, 10 tlye ilk sıra garantisi verenleri de banlasınlar ya. Sektör katillerini barındırmalaları gayet iyi. wmaracı görünüm ve iletişim bakımından ***'u katlar bu bir gerçek ama ticari açıdan maalesef ölücü çok. Logoyu 10 tl ye yapmıyorum diye insanların küfür etmediği kalıyor nerdeyse :) Piyasayı bilmeyen ve ölücü çok dediğim gibi. *** da ise onbinlerce liralık ticaretlere şahit oldum şahsen.

Ticaret - ***
İletişim - wmaracı
SukruAK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ErdeM ErdeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 34 / 51
  • Ticaret 6, (%100)
Çok gereksiz bir konu. Herkes ticaretine ekmeğine bakacağı yerde orasıcıyım buracıyım derdine girmiş. Burası ve *** hobi forumu değil, olmamalı.

Neden bi' taraf olma çabası?

fulltimeonline fulltimeonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 49 / 45
  • Ticaret 1, (%100)
yani webmastersitesi vardı bir ara velet yeri oldu. Şuan wmaraci var ama yönetimin iyiliğinden var bence ileride yönetim değişirse burada patlar misal şuan webmastersitesi 15 yasında cocukları admin yapıp günlük 50 şer konu açma zorunluluğu koyuyor. Forumu öyle ayakta tutmaya çalışıp sakallarının derdinde koşuyorlar.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al