-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Forumda yüzlerce ticaret ilanı var tabi herkes ekmeğinin peşinde satışlar alışlar yapılıyor. Eskiden PayPal vardı kesintisiz ödeme imkanı sunuyordu şimdi oda yok herkes ödeme yöntemi olarak banka hesabı gönderiyor e haliyle bankalar ödeme gönderirken -6 , -3, -2 gibi meblağlar kesiyor. Günde 20 ödeme alan adamı düşünün her ödemede -2 kesinti yapılıyor adamın 60 TL'si bankanın cebine akıyor. Bende uzun zamandır papara.com 'u kullanıyorum. Bana göre yeni paypal çalışma mantığı da aynı paypal tarzında ödeme yaparken -1 tl kesiyor(reklam değildir öneri sunuyorum yanlış anlaşılmak istenmem) paran hesapta birikince paypal hesabı gibi kendi banka yada kredi kartına çekebiliyorsun benim mantığım bu en azından ortak ödeme noktası olursa iyi olur hem para anında hesapta banka ödemelerine bakıyorum yok haftasonu eft atıyor adam 2 gün sonra ertesi gün haliyle ben teslimatı geç yapıyorum ödeme hesabıma geçinceye kadar anca yani ben böyle düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
cidden iyi siteymiş yeni gördüm teşekkürler aynı paypal gibi yani ekstara kart alma gibi uğraşlar yok hesabı açıyosun para yatırabiliyorsun çekebiliyorsun çok rahat forum için çok uygun
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende Papara kullanıyorum. 6 aydır hiç sıkıntısı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Enpara' da havale ve eft'ler için ücret almıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
FurkanKandemir herkes de enpara yok fakat herkes anında papara üyesi olabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
EnPara kullanımı daha güzel bence. Öncelikle hiçbir işlem ücreti bulunmuyor. Ek olarak kart sağlıyorlar ve istediğin gibi alışveriş yapabiliyorsun. Ayağına kadar geliyorlar kartını teslim etmek için. Çok güzel bir müşteri hizmetleri bulunuyor. Yüklü miktarda işlem yapanlar içinde paranıza günlük olarak vade olmadan faiz işliyor ve alt bir limitte bulunmuyor bu işlem için. Ancak şöyle bir durum var 18 yaşının altındakiler alamıyor. Forumda bir çok genç bulunduğu için papara ve ininal ödeme isteyenlerde hayli fazla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Kesinlikle olursa Enpara olmalı. Niye -1TL alayım ki? Sürüme önem veren bir ticaretçi, 10 işte 10TL kaybediyor. 18 yaşından küçüklerin foruma üye olması zaten yasak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sungmert hocam ben gördüm yani adam yaşa 16 17 yazmış kabul ediyorlar forumda öncelik yaş değil davranış enpara da olabilir neden olmasın oylama yapılır hangisi kazanırsa artık
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bir yerden bakarsak mantıklı ama enpara işi bitiriyor, + olarak kimse ortak ödeme yöntemine vs. uymak zorunda değil ben paparaya üye olmak istemiyorum mesela benim gibi düşünen kullanıcılar da mevcuttur o acıdan enpara en mantıklısı oluyor :) yanlış anlamayın yorumumu belirttim