Merhaba wmaracı scriptine benzer bir script yaptırmak istiyorum, bunun için ne kadar bir bütçe gerekir ve bunu kim yapabilir?
Wmaracı tarzı bir script yaptırmak istiyorum. |
4 Mesajlar | 802 Okunma |
Merhaba wmaracı scriptine benzer bir script yaptırmak istiyorum, bunun için ne kadar bir bütçe gerekir ve bunu kim yapabilir?
Çok para tutar direk wmaracı ile iletişime geçin bence yazılımı şifreli şekilde isteyin belki satarlar
Özel bir forum yazılımı bu, @Pasa hocamız yazdı diye biliyorum. Hazır altyapısı da yok (Mybb felan). Özel yazılım olduğu için vardır bi 50-100k
Hocam, forum ortamı çok eskide kalan bir şey sıfırdan tuturmak ciddi emek sabır ve maddi güç ister. o yüzden hazır altyapı ile başlayıp gidişata göre yapılandırman en sağlıklısı tüm maddi gücünü direk yazılımda kullanırsan ilerleyemezsin. Çok sevdiğim bir laf vardır sermayenin %80 ni reklama geri kalan kısmı yatırımına yatır. reklam olduğu an insanlar tanımaya başldığı an eksiklerinden dolayı şikayetçi olacak ve bu sayde talep öncelik sırasına göre altyapıda değişiklik yapabilirsin.