lostyazilim
tr.link

WMAracı Yöneticileri ve Üyeleri'ne soru

13 Mesajlar 2.052 Okunma
acebozum
tr.link

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Çok fazla forumda yöneticilik yapmıştım ve kurallar hafif olunca sadece sohbet amaçlı forum forum dolaşan veletler doluyor siteye. Kuralları ağırlaştırınca bir nevi seçicilik sağlıyor ve sadece forumun türüyle ilgilenenler forumları dolduruyor.

Örneğin; WMAracı kuralları biraz daha katılaşsa, forumda daha çok webmaster olur / internetle gerçekten ilgilenen olur. Bunun sebebi ise, diğerlerinin (gereksiz tayfa) bu kurallar çerçevesinde siteden uzaklaştırılacak olmasından kaynaklanıyor.

Bir başka şey ise, çoğu kişinin siteye üye olunca tek bir kurala dahi bakmadan konu açması. Sonra beni niye ilk konuda siteden uzaklaştırdılar diyor. Yani bunların da önüne geçmek bir nevi.

Sonuna kadar haklı olduklarını düşünüyorum.
(Yöneticilerin yaptıkları yöneticilerle alakalıdır, forumla alakalı değil. Eğer bu kuralları hakkıyla uyguluyorlarsa tebrik etmek gerekir.)
Alphabet Atakan Ghost

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Kakarotto'ya katılıyorum.

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14745
  • Beğeniler 3083 / 3084
  • Ticaret 356, (%100)
Konudaki yorumları okurken "yanlış kategoride açılan konu yüzünden üye yasaklanmamalı, konu uygun bölüme taşınmalı" tarzında bir yorum gözüme çarptı.

Üye yeni ise foruma alışkın değil var olan kategorileri bir süredir gezmemiş, kategorilerden habersiz ise; dediğin gibi konu taşınıp üye uyarılabilir.

Ama 2-5-7 aydır forumda üye olup, aktif olan bir üyenin yanlış kategorilerde konular açması (tabi birden çok kategoriye girebilecek konulardan bahsetmiyorum) kabul edilebilir değil. Yani evet süresiz olmamak üzere uzaklaştırılmalı. (tabi alışkanlık haline getirirse süresiz kaçınılmaz.)
soulmy

kişi bu mesajı beğendi.

Deneyim demeyin, deneyin!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al