32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu insanlar sorgulamayı veya araştırmayı hatta yaratanı araştırmayı bazen irdelemeyi bile düşünenleri kafir olarak algılayan insanlar var eğer arkadaşın hayal gücü ve kurgusu varsa paylaşmak istiyorsa bizede bu varsayıma yeni olgular kazandırmak düşer din din diyip bitirmek değil zira insanlar böyle olsaydı bilim kurgu filmleri ortaya çıkmazdı bence gayet güzel bir film yapılabilir benzer bir yapıda the lego movie gibi aslında hiç biri hareket etmiyor sadece küçük bir çocuğun hayal gücünden meydana gelmiş yoksa kimse ırgalamasaydı george lucas milyarder olmazdı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir bilgisayar programın da yaşıyoruz ve bizlerde birer programız :)
bu dünyanın gerçek olduğu fikrine nerden kapıldın ? sanırım bundan 10-15 yıl önce bir video da izlemiştim. 5 duyu organımız olmasaydı gerçeği nasıl tanımlardık ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları
Mrkurt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisyar / Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her programın bir yazılımcısı , sanatkarı olduğu gibi insan gibi mükemmel bir varlığında bir sanatkarı vardır elbet .ALLAH (c.c) tanınmak için bizleri yarattı.
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
açıkçası ben başlığı tartışmak ve fikir alışverişi için açmıştım ama genellikle ya din ya da benim sarhoş, kafası güzel olduğumdan dem vurulmuş. kendini bilmezlik ve cehalet birleşince çok aptal görünüyorsunuz buradan kusura bakmayın.