Beyler sıkıntıdan patlıyorum varmı bana önerebileceğiniz şöyle güzel bi dizi? mümkünse ya final yapmış olsun yada 3-5 sezon çekilmiş olsun.
Daha önce breaking bad, spartacus, vikings, outlander, twd, arrow, la case de papel, blacklist, bunları izledim bi kaçınıda yarıda bıraktım sevmeyip. Anlıyacağınız üzere aksiyonu bol yada böyle dünyanın sonu gelmiş diziler, eski tarihi dizileri seviyorum.
Politik istersen dizi değil de film önerebilirim; Miss Sloane. Normalde politik film hiç sevmem ama bu film sıradan akışa sahip olmasına rağmen çok vurucu bir sonu var. Filmi 2-3 defa izlediysem son sahneyi 20-30 defa izlemişimdir.
Kanada/Montreal'de suç dünyasının başında bulunan İtalyan asıllı Rizutto ailesinin çöküşünü anlatıyor.
Vito Rizzuto, olağan şartlarda Montreal'de yerleşik olarak iş çeviren, "Teflon Don" lakabı ile de anılan ve pek çok kaynağa göre İtalyan mafyasının Kanada'daki uzantılarının en önemli lideri olan mafya babası. Vikipedi
Doğum tarihi: 21 Şubat 1946, Cattolica Eraclea, İtalya Ölüm tarihi ve yeri: 23 Aralık 2013, Montreal, Kanada Eş: Giovanna Cammalleri (e. 1966–2013) Dinlenme yeri: Saint Leonard Çocuklar: Nicolo Rizzuto, Leonardo Rizzuto, Bettina Rizzuto, Sébastiano Rizzuto Kardeşleri: Maria Rizzuto
Dizide hepsine değiniyorlar. Ben çok beğendim diziyi.