netbozum
tr.link

Yakın Dönemde Asker Olan Varmı?

13 Mesajlar 2.615 Okunma
acebozum
tr.link

Ozbitech Ozbitech WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Satınalma Personeli
  • Konum Rize
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 19 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

ÖmerGünay adlı üyeden alıntı

fatihbaz o askercell türkcellin hizmeti ve 60 tl ücreti var. Pahalı baya. 08-17 arası konuşamıyorsun sadece mesajlaşma yapabiliyorsun. Konuştuğun kişiler sabit kişiler falan filan :D

60 TL ücreti yok ya. Senin ücret dediğin şey sıfır hat alıp askercell yaparsan doğru oluyor. Ama kendi kullandığın hattı askercell yapmak istiyorum dersen ücret felan almıyorlar. Ayrıca o kısıtlamalar doğrudur :D En berbatı da o zaten :D

fatihbaz adlı üyeden alıntı

kardeşim acemiligi bitirip ustaya yeni gitti,10-15 gün önce.yıllardır kullandıgı hattı aldı acemi birligine giderken nedense,gitmeden bikaç gün önce yeni bi hat almıştı işte onuda götürdü,bide askeriyede askercell midir nedir o hattan verdiler şimdi 3 hattı oldu.yani askeriyenin hattını kendi dışarıdan alıp gitmedi,onlar verdi.

Allah allah enteresan bakim bana da verecekler mi :D

googleasistan
reklam

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1208
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)

Twiart adlı üyeden alıntı

60 TL ücreti yok ya. Senin ücret dediğin şey sıfır hat alıp askercell yaparsan doğru oluyor. Ama kendi kullandığın hattı askercell yapmak istiyorum dersen ücret felan almıyorlar. Ayrıca o kısıtlamalar doğrudur :D En berbatı da o zaten :D

Allah allah enteresan bakim bana da verecekler mi :D

Hattın türkcell se sen yapacaksın askercell olarak :D Sıfırdan verme yok olursa 60 tl ni alırlar :D

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)

fatihbaz fatihbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 161 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

ÖmerGünay adlı üyeden alıntı

fatihbaz o askercell türkcellin hizmeti ve 60 tl ücreti var. Pahalı baya. 08-17 arası konuşamıyorsun sadece mesajlaşma yapabiliyorsun. Konuştuğun kişiler sabit kişiler falan filan :D

valla detayını bilmiyorum hocam,sadece o hattı askeriyede verdiklerini biliyorum.detayını sormadım :) belkide 50-60tlye sıfır hat olarak satmışlardır.bidahaki konuşmamda sorayım unutmazsam,bende merak ettim :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al