netbozum
tr.link

yap devret tarzı siteler hakkında öneri

5 Mesajlar 854 Okunma
acebozum
tr.link

hayoka hayoka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek asker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** H**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 89 / 51
  • Ticaret 1, (%100)
merhaba dostlar,
son dönemlerde bayağı site satışları arttı. Site kurulduktan 2-3 ay sonra satılmaya çalışılıyor.
teknoloji
dizi, film,
yemek tarifi
birde 20-30 tl adsense geliri olanlar var
bu siteleri almak mantıklı mı?
gerçekten yatırım yapılsa kazanç sağlanır mı?
birde bunlardan başka aklınıza gelen proje var mı?
bir alım-satım işleri nasıl oluyor? dolandrııcılığa karşı nasıl tedbir alınır?

https://www.anitkabir.net
googleasistan
reklam

Creatingz Creatingz Creatingz | Dijital Ajans Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Dijital Ajans
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 740
  • Beğeniler 454 / 169
  • Ticaret 40, (%100)
Dilediğiniz türden site yapip bot dahil satabilirim isterseniz. Pm gönderebilirsiniz.

pubhane pubhane Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Konya
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 158 / 140
  • Ticaret 9, (%100)
Müteahhit olduğunuzu düşünün bir arsa alıyorsunuz. Binayı dikiyorsunuz bina içini dolduruyor ve satışa çıkartıyorsunuz. Burada evi alıcı olarak ilgilenen siz nelere dikkat edersiniz ? Evin konforuna bulunduğu semte hatta ve hatta ilerleyen zamanda yatırımcı olarak alıp ilerde satışını yapıp kazanç elde etmeyi dahi düşünebilirsiniz.Site işindeki yap sat ticareti boyle. Arkadaşlar siteyi yapar uzun vadede kazanç sağlamak yerine uygun fiyata satışını gerçekleştirir. Alıcı olarak şunu düşünmeniz lazım yap sat ile yani anahtar teslim bir siteyi alıp uzun vadede ilgilenecek misiniz ? Çünkü anahtar teslim siteyi aldığınızda kısa zamanda satış yaparak kár elde etmeyi beklemeyin.Ben yap sat sat işi yapıyorum ve satışını yaptığımız siteler biliyorum ki ilgilenildigi taktirde 1,5 yıl sonra aylık minimum 3k gelir elde edecek. Ama ben beklemeden 500-750 1000TL veya site eserine göre daha farklı rakamlara satışını yapıyor ve kazancimi 1,5 yılda 10 site satışı yaparak ornegin 7,500 TL ye çıkartıyorum. Yap sat işiyle ilgilenen arkadaşlar bu işi meslek olarak üstlendikleri için o sizin 1,5 yıl sonra aylık 10 bin TL kazansanizda 1000 TL kazansanizda keşke satmasaydim demez çünkü işimiz bu. Sıcak para girişi biz yazılımcılar için daha iyidir. Bu soyledigim rakamlar örnek rakamlar. Oyuzden yatırımcı olup emek verme durumunuz var ise hazır bir siteyi yukselmeniz daha kolay olacaktır.

Aylık kazanç sağlayan bir sitenin alınması yeni hazırlanmış bir siteyi almak ile farkı yoktur. Bayrak yarışlarını düşünün size bayrağı herkesten önce teslim eden bir atletizimci görevini yapmıştır artık finish cizgisini en önde bitirmek sizin elinizdedir. Yani kazancli bir siteyi siz alırsınız kazancı arttırabilirsiniz yada düşürebilirsiniz. Bu sizin çalışma azminize hirsiniza bilginize bağlıdır. Mobilden yazıyorum yazım yanlışı varsa affola.
OzWebDesign 2000 hayoka

kişi bu mesajı beğendi.

hayoka hayoka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek asker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** H**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 89 / 51
  • Ticaret 1, (%100)

pubhane adlı üyeden alıntı

Müteahhit olduğunuzu düşünün bir arsa alıyorsunuz. Binayı dikiyorsunuz bina içini dolduruyor ve satışa çıkartıyorsunuz. Burada evi alıcı olarak ilgilenen siz nelere dikkat edersiniz ? Evin konforuna bulunduğu semte hatta ve hatta ilerleyen zamanda yatırımcı olarak alıp ilerde satışını yapıp kazanç elde etmeyi dahi düşünebilirsiniz.Site işindeki yap sat ticareti boyle. Arkadaşlar siteyi yapar uzun vadede kazanç sağlamak yerine uygun fiyata satışını gerçekleştirir. Alıcı olarak şunu düşünmeniz lazım yap sat ile yani anahtar teslim bir siteyi alıp uzun vadede ilgilenecek misiniz ? Çünkü anahtar teslim siteyi aldığınızda kısa zamanda satış yaparak kár elde etmeyi beklemeyin.Ben yap sat sat işi yapıyorum ve satışını yaptığımız siteler biliyorum ki ilgilenildigi taktirde 1,5 yıl sonra aylık minimum 3k gelir elde edecek. Ama ben beklemeden 500-750 1000TL veya site eserine göre daha farklı rakamlara satışını yapıyor ve kazancimi 1,5 yılda 10 site satışı yaparak ornegin 7,500 TL ye çıkartıyorum. Yap sat işiyle ilgilenen arkadaşlar bu işi meslek olarak üstlendikleri için o sizin 1,5 yıl sonra aylık 10 bin TL kazansanizda 1000 TL kazansanizda keşke satmasaydim demez çünkü işimiz bu. Sıcak para girişi biz yazılımcılar için daha iyidir. Bu soyledigim rakamlar örnek rakamlar. Oyuzden yatırımcı olup emek verme durumunuz var ise hazır bir siteyi yukselmeniz daha kolay olacaktır.

Aylık kazanç sağlayan bir sitenin alınması yeni hazırlanmış bir siteyi almak ile farkı yoktur. Bayrak yarışlarını düşünün size bayrağı herkesten önce teslim eden bir atletizimci görevini yapmıştır artık finish cizgisini en önde bitirmek sizin elinizdedir. Yani kazancli bir siteyi siz alırsınız kazancı arttırabilirsiniz yada düşürebilirsiniz. Bu sizin çalışma azminize hirsiniza bilginize bağlıdır. Mobilden yazıyorum yazım yanlışı varsa affola.

üşenmeden cevapladığınız için çok teşekkürler. gayet açıklayıcı oldu.
pubhane

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.anitkabir.net
wmaraci
wmaraci

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482