- Olur olmaz yerlerde arıyorsun, sonra niye cevap vermedin diye kızıyorsun. KIZMA!
- 50 kuruşa evinde içebileceğin bir kahve için dışarı çıkıp cool bir mekanda 5 lira ödüyorsun ve cool değil, mal oluyorsun YAPMA!
- Hayatta en nefret ettiğim 216 tane şeyden birini yapıyorsun, yalan söylüyorsun. SÖYLEME!
- Suya dayanıklı telefon yapmayı akıl ediyorsun ama şarja dayanıklı telefon yapmayı akıl edemiyorsun. ET!
- Öyle şarkılar yapıyorsun ki, her dinlediğimde tekme tokat dövülüyor gibi oluyorum. YAPMA!
- İşimi gücümü bırakıp sana 300 karakteri aşan mesaj yazıyorum ama sen 2 saat sonra cevap veriyorsun. VERME!
- Annen baban üzülecek diye tınlamıyorsun ama sevgilin üzülecek diye kendini oraya buraya atıyorsun. ATMA!
- Seni kaç defa üzen erkeğe aptal gibi hala gidip, özünde iyi biri diye seviyorsun. SEVME!
- Irkçılık yapmam diye sürekli tweet atıyorsun ama beyaz Iphone’a, siyahından daha çok para veriyorsun. VERME!
- Ben vazgeçmeyi bilmiyorum ama sende vazgeçilmez olduğunu sanıyorsun. SANMA!
- Spermler arasındaki yarışı birinci olarak kazanıp dünyaya geliyorsun sonra ekmek almak için bakkala gitmeye üşeniyorsun.YAPMA!
- Cips poşetlerinin içine çıtır para koyacağına ıslak mendil koymuyorsun. KOY!
- Kış oldu diye dışarı çıkarken üzerime kalın bir şeyler giymem için zorluyorsun ama yemeğe oturduğumuzda sofraya soğuk su getiriyorsun. GETİRME!
- Telefon gelince odadan kalkıp sanki CIA’den aranmış gibi dışarıya konuşmaya çıkıyorsun. ÇIKMA!
- Çarpışan arabalara biniyorsun ama çarpışmamak için kenarlarda dolaşıyorsun. DOLAŞMA!
- Odama kapıyı açıp girdiğin halde, dışarı çıkarken kapıyı kapatmıyorsun. YAPMA!
- Çikolatanın mutluluk getirdiğini düşünmüyorsun ama insanlar öyle diyor diye yiyip şişmanlıyorsun. YEME!
- Okulda işin düştüğünde “Mehmet, napıyorsun?” diye arıyorsun ama işin bitince aramıyorsun artık. ARA!
- Cam kenarında elinde kahve ile resim çektirip cool görünüyorsun ama sonrasında kezbana dönüyorsun, biliyoruz. ÇEKTİRME!
- Evleninceye kadar elin erkekleri ile oynaşıyorsun sonra gelip ben namusluyum diyorsun. DEME!
- Evleninceye kadar her haltı yiyorsun sonra ben namuslu kız alcam diyorsun. ALMA!
- Mahremi olmayan iki insanın öpüşmeleri, cinselliği, seksi şeyleri modernlik ve ihtiyaçtan diyorsun. DEME!
- Okumadığın halde kitap resimleri paylaşıyorsun ve cool gözüktüğünü sanıyorsun. YAPMA!
- Facebook’ta ki akrabalar, Twitter’a gelmeye çalışıyorsunuz. GELMEYİN!
http://www.mehmetcabar.com/yapma/