ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bugün yolda giderken yeğenim hop arabaya kustu eline felan kusturdu ebeveyni felan elini açtı fakat biraz koltuklara ve yere sıçradı yol kenarına bırakasım geldi inanın hafif bir kusuk kokusu yaptı fakat yapamadım bırakamadım yol kenarına zaten araç bana emanet sahibinede diyemedim kustu diye deterjanlı bezle güzelce sildim camları açtım parfüm sıktım koku gitti gibi eğer gitmezse neler yapabilirim, araç emanet olmasa yine kızardım da emanet araç birde iyice sinirden bugün yaptığım şeylerin hiç birinden zevk alamadım inanın bu koku çıkmassa alternatif öneriler nelerdir koltuklarda koltuk kılıfı var komple 5-6 kere sildim deterjanlı bezle kuruladım sildim kuruladım, varsa başka çözüm önerileriniz açığım 2015 model bir araç birde iyice canım yanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Oda kokusu sık koltukların üzerine :) Ne diyebilirim ki. Geçmiş olsun :)
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yeni araba al :) Şaka bir yana geçmiş olsun insanlık hali olabilir hocam araç bir kaç gün sizde ise oto yıkamalara götürüp koltukları yıkattırın üstüne parfüm falan sıkarsanız bir şey kalmaz zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
İç yıkamaya sokun aracı gider, Araç sahibi bu kadar doğal bir durumu farklı algılamaz korkmayın :) O da bir insan sonuçta :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
koltuk kılıflarını çıkartırsan kokunun neden gitmediğini anlarsın. Benim çocukta geçen yaz arabada arka koltukta otururken kustu koltukları aspirinle 2 saat sildim koku yine geçmedi koltukları kaldırdım yarısı sadece koltuğun altına akmıştı
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.