Merhaba arkadaşlar forumda az cok tanıyorsunuzdur belki sosyal medya ile ilgileniyorum. Twitter tumblr pinterest derken instagrama da el atayım dedim ve bir kaç sayfa açtım ve tamamı tutmuş durumda, lakin hesap zincirleri oluşturmak istiyorum ve bunun için tek kisi yeterli olmuyor. 10 hesaba bakıyorum zaten yeterince yoruluyorum. Yeni açılacak bir sayfaya admin alımında bulunacağım sayfa tutarsa reklam gelirinin %30 veya 40ını ona vereceğim.
Admin alım şartlarina gelecek olursak
1-Günde 2 3 saat sayfaya zaman ayırabilecek
2-İngilizcesi iyi olacak, translate vs.. kullanırım diyen mesaj atmasın anlarım. Ek olarak sayfa yönetimi için ve çeviriler için ingilizce şart
3-Güvenilirlik şart, sayfayı belli bir yere ulaştırim sonra çalayim yahut sayfadan ayrilip kendi sayfami kurarim %100 geliri ben alayim vs.. gibi yari yolda birakacak dusuncelere girecek arkadaşlar hic beni yormasin 8 senedir sosyal medya içindeyim. Gidiş değil dönüş aşamasindayim artik
4-Photoshop bilgisi olacak yani bir yere edit vs.. gerektiginde yapabilecek
5-Instagrama hakim neyi nerde yapmasi gerektigini bilecek, yani sosyal medyaya hakim olacak.
6- Gerekli içerikleri bulacak ve toplayacak, ben bir kac defa yol gösteririm lakin her zaman surdan sunu burdan bunu al diyemem. Mizah ve kitle analizi yetenegi olacak. Günde en az 4 5 içerik hazırlayıp bana veya sayfaya atacak.
Bu gereklilikleri sağlayan arkadaşlar pm atabilir sayfa yükselmesi icin tecrubemle destek verim her konuda yardimci olacagim zaten maksat üzerimdeki yüku biraz hafifletmek. Dediğim gibi eğer 1inde bile eksikseniz beni hiç yorup mesaj atmayin. 10 sayfa kontrol ediyorum. 11.yi dakika başi kontrol edecek olsam zaten admin alimi yapmam.