Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar bir çok yer de farklı şekillerde bir şeyler yazıp sonrasında kaybettim gitti. Hayatın içinde mutluluklar, hüzünler ve dahası var. Bunların hepsini içeren kendi hayatını arayan bir genç adamın hikayesini okuyacaksınız. Kitabımın ismini "Yabancı" olarak düşünüyorum. Bu kitapta iki paralel evrende geçen bir hikaye anlatılıyor. Kahramanımız genç bir adam. Obsesyon(Takıntı) rahatsızlığını yaşayan belirtiler görülüyor kendinde. O pes edip hayatı bırakacak mı yoksa iki dünya içinde önemli şeyler yapıp huzura mı dolacak?

Romanı yazmaya başlamamadan önce bir süreç geçirmek gerekiyor. Belirli kurgular, kişiler oluşturulmalı. Ancak ben aklıma estiği gibi o anda ilhamın geldiği anda yazmayı sevenlerdenim. Hiç bir şey için plan yapmıyorum. Her şey o anda gelişiyor, ve yazıyorum. Umarım sizlerde roman denememi okuyup bu gencin hayatın anlamını bulmasına yardımcı olursunuz.. Lütfen wattpad'e yazdığım bu romanı oylayın ve okuyunuz en önemliside yorumlarınızı eksik etmeyiniz. Sizlerle birlikte güzel bir yazı, güzel bir hikaye, kurgu bazen kişisel gelişim notları ve roman çıkarmak dileğiyle.Hepinizin 30 Ağustos Zafer bayramı da kutlu olsun. Ulu öncerimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyorum.

Romanıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yorumlarınız benim için çok değerli hepinize saygılar ve sevgiler, sağlıcakla kalın..