lostyazilim
tr.link

Yeni dizayn ve hedeflerim

15 Mesajlar 2.763 Okunma
acebozum
tr.link

saidyavuz saidyavuz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek Primary school teacher
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 0 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
tek bir sebebi var "IE" :)

wmaraci
reklam

MertCanatan MertCanatan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 28 /
  • Meslek
  • Mesajlar 554
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

saidyavuz adlı üyeden alıntı

tek bir sebebi var "IE" :)

en azından fontsquirrel'dan bulunabilecekleri dahi kullanmıyor kimse. bana göre cufon tamamen çağ dışı oldu CSS3'ten sonra. CSS3'teki animasyon ve geçiş efektleriyle uyumlu çalışamıyor. En basitinden kendi sitende kullandığın Bebas fontunu ele alayım, fontsquirrel bu fontu IE'de çalışabilecek şekilde EOT biçmiyle beraber paketlemiş ve bedava indirilebiliyor şuradan.

Fontsquirrel'da yoksa Google webfonts kütüphanesinde olur. Elinde sadece true type ttf dosyası bile olsa bu sayfadan onu eot'ye çevirdikten sonra fontsquirrel'ın font-face generator'ı kullanılarak gıcır gıcır bir font-face elde edilebilir.

kısacası, "IE'de olmuyo işte napalım" diyip bırakmanın manası yok bence.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Mert Canatan adlı üyeden alıntı

en azından fontsquirrel'dan bulunabilecekleri dahi kullanmıyor kimse. bana göre cufon tamamen çağ dışı oldu CSS3'ten sonra. CSS3'teki animasyon ve geçiş efektleriyle uyumlu çalışamıyor. En basitinden kendi sitende kullandığın Bebas fontunu ele alayım, fontsquirrel bu fontu IE'de çalışabilecek şekilde EOT biçmiyle beraber paketlemiş ve bedava indirilebiliyor şuradan.

Fontsquirrel'da yoksa Google webfonts kütüphanesinde olur. Elinde sadece true type ttf dosyası bile olsa bu sayfadan onu eot'ye çevirdikten sonra fontsquirrel'ın font-face generator'ı kullanılarak gıcır gıcır bir font-face elde edilebilir.

Mert şu font-face ve cufonun artılarını ve eksilerini, birde font-face hakkında en iyi kaynak neresi özel mesaj olarak atabilir misin?

saidyavuz saidyavuz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek Primary school teacher
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 0 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

Mert Canatan adlı üyeden alıntı

teşekkür ederim tavsiyen için dikkate alacağım

wmaraci
wmaraci

micromillian micromillian WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 43 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
Ben çok beğendim. Muhteşem olmuş bence.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al