-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
AR-GE
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Arkadaşlar özür diliyerek belirtmek istiyorum ki artık "sitem adsense alır mı?" "adsense için ne yapmalıyım?", "adsense den neden banlandım?" "cart için adsense" "curt için adsense" konuları sürekli açılmakta. Bu konuları açmadan önce zaten daha önce açılmış 2 tane konuyu okursanız sitenizin adsense için uygun olup olmadığını anlarsınız.. Ayrıca belirtmek isterim ki (şahsi görüşüm) adsense nin pek bi esprisi kalmadı son günlerde. sitenizi adsense odaklı geliştirmeye çalışmayın. Zaten adsense den onay olan herkes 1 ay sonra zengin OLMUYOR
Uzun lafın kısası konuları açmadan önce sizden ricam biraz araştırmacı olun. Hergün aynı konuları görmekten gına geldi.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaw ne yapsınlar işte, millet birşeyler yazmak istiyor foruma, aklına yeni ve yaratıcı birşey gelmeyince yazıyor birşeyler.. Biz de adsens - adwords aynı şeyleri okuya okuya oyalanıp duruyoruz. :):):)
Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Bunlari şu satırları yazan bir insan söylüyor
Merhaba . Ortalama aylık aranma sayısı 368.000 olan bir kelime için seo yapmak istiyorum ancak seo için şu günlerde bir bütçe ayıramıyorum. Kullandığım wordpress tabanlı site için belirlediğim kelimede yükselmek için neler yapmalıyım? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Ek olarak: All in seo vb eklentileri kullanmaktayım. Ayrıca özgün makale girmem dışında ne yapmam gerektiğini belirtirseniz sevinirim
Açın bakın forumu binlerce konu mevcut.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence kimse açtığı konu için kimseyi suçlayamaz.
Eğer açılan bir konunun gereksiz olduğunu düşünen varsa, mesaj yanındaki moderatöre bildir seçeneğini kullanıp şikayet edebilir.
İnsanları boşa fırçalamak yerine, bu konuları moderatörlere bildiriniz ve bırakınız onlar karar versinler konunun gerekli olup olmadığına.
Boş yere birbirinize karşı yanlış tarzlarla konuşmaya gerek yok bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.