-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar ;
Liseden bayadır uzak kaldığımdan fazla bilgim yok o yüzden sizlere sorma gereği duydum. Ben liseyi önce anadolu öğretmen lisesiydi sonra fen lisesinde döndür öyle bir lisede okudum 3. sınıfa kadar sonrasında bıraktım ( gerektirecek bir takım şeyler oldu ) gerisini açık öğretimden tamamladım ve lise bitti. Uzun zamandır liseden uzak kaldığımdan da ygs dir falan çok uzağım. Kursa gitmeyi düşünüyorum Ankara'da oturuyorum ygs ye zaten 4 ay kaldı. Kursa giderek hazırlanmayı düşünüyorum alanım eşit ağırlık nereye gitmeliyim sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam çorumda kurs bilmiyorum ama karekök yayınlarının sıfır serisi başlangıç için idealdir ben onlardan çalışmıştım faydalı kitaplar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam birçok arkadaşım final ve tercih'e gidiyor, ikisi içinde iyi diyorlar fakat gitmediğim için bilemiyorum. Eğer imkanınız varsa kursa gitmek yerine özel ders alın. Daha çok faydası olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Açıkçası Ankarada da bilmiyorum :P Özel ders almak daha mantıklı ama her ders için özel ders almanız gerekir maliyetli. Çünkü konularını hatirlayabileceğinizi pek sanmiyorum.