Yeni yıla girmemize sadece 28 gün var. Haliyle hazırlıklar başladı Alışveriş merkezleri, Dükkanlar, Sokaklar, Caddeler, Özel binalar, Hava limanları ve daha niceleri…
Ben Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ( Sabiha Gokcen International Airport )’n da bulunan En büyük Fast food zinciri olan bir şirkette çalışıyorum havaalanı içinde olduğumuz için yapılan hazırlıkları an ve an görüyoruz. Yapılan hazırlıklar turist müşteriler için oldukça hoş ve cıvıl cıvıl görüntü görmek isteyenler için muhteşem.

Bu arada sadece Yılbaşı hazırlığı için süslemeler değil gece olunca tüm makineler Check-in makineleri otomasyonlar hepsi yeni yıl için hazır hale getiriliyor. Yeni yılda ülkemizi ziyaret edecek olan Turist ziyaretçilerimiz oldukça fazla olduğu belirtiliyor.

Havaalanı nasıl bir konsept yaratır bilemiyorum şuan daha yeni başlanıldı tam bitiminde diğer fotoğraflarını da eklerim. Şimdilik ilk hali ile hazırlıklarını fotoğraflayıp sizlere gösteriyorum.


Göründüğü gibi ışıklandırılmış yapay çim görünümlü plastik süsleme ve altında asılı olan paketlenmiş hediye kutusu.





Gümrük mallarının satıldığı Dış hatlar Setur DutyFree mağazasının üstünde yuvarlak ışıklandırılmış süsleme ve kenarlarda asılı olan yuvarlak süsler.
Kısacası bu sene Sabiha Gökçen Havaalanı süsleme olarak sadeliğe kaçmış ayrıca sadece Dış Hatlar Giden Yolcu bölümüne yapılması da akıllarda soru işareti bırakıyor.

Bu arada Amerika’da da yılbaşı için hazırlıklar yapılıyor. Geçen ay ülkeyi vuran sandy kasırgasında ayakta kalmayı başaran ağaca kasırgada hayatını kaybedenler için ağaca süslemeler yapıldı.
Video: http://video.cnnturk.com/2012/yasam/11/29/abdde-noel-hazirligi

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla…

Kaynak: http://mertaluc.net/yilbasi-hazirligi/