Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BrianFinch Sen mesela üye de olma burada.
3. madde de bahsettiğim gibi, forum içi davranışlar çok önemli.
1 ve 2. maddeyi geçse dahi forumda yazdığı mesajlar, açtığı konulara göre de üyeler sürekli inceleniyor. Eğer WM Aracı'nın kalitesine zarar vereceğini düşündüğümüz bir üyeyse anında üyeliğini süresiz olarak durduruyoruz.
Bu arkadaş gibi WM Aracı'nın kalitesine zarar verdiğini düşündüğümüz arkadaşların üyeliklerini durduruyoruz.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
yerinde bir karar olmuş. Hiç ticari açıdan bakmıyorsunuz yada bakıyorsunuzda görmüyorsunuz. Yeni üye olanda konu açabiliyordu, 10,15 mesajı olanda. Bu saydece iyi olmuş Ben Premium değilim ama ;) güzel bir şey olduğu kanaatindeyim
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Psycho bazi yerlerin mesela ortak ariyorum gibi bolumlerin ya bilgi bolumune gecmesi yada premium dayatmasindan cikarilmasini talep ediyorum acikcasi buradaki dayatmalar gereksiz geldi bana cunku ticaret ile alakali bir bolum degil burasi parasi olmayan ve sponsor arayan arkadaslar ve ticaretle ugrasmayan sadece sitesi icin ortak arayanlar olacaktir bunlaei dusunurek boyle bir talepte bulunuyorum
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html