-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Arayüz Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı geceler..
Bir projem var. Projem dolayısıyla sitemde fragman paylaşacağım. Fragman video kaynakları ise youtube olacak. Bununla da sınırlı değil fragmanı kendi youtube kanalıma upload edeceğim. Bunun nedeni ileride kırık link oluşmaması için. Paranın derdinde değilim para kazanmayı vs. kapatabilirim her neyse bu yüzden de telif yer miyim merak ediyorum.
İnternette çok araştırdım. 2dk geçmezse vs. bişey olmazmış yazıyorlar.
Bunun dışında yabancıların fragmanlarını paylaşırsam pek sıkıntı çıkmayacağı yazıyor.
Aslında reklamlarını yapıyoruz ama ne yapacağım bilmiyorum.. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim bildiğim kadarıyla paylaşırsan telif yiyebilirsin ama fragmandan kıssa sahneler gösterir üzerine konuşursun fln telife girmeyebilir ama fragmanın hepsini eklersen telif yeme ihtimalin çok yüksek bence. Bu konuda sana tavsiyem dailymotion kullanman telif konusunda otomatik bir sistem yok bildiğim kadarıyla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Malesef fragman bile olsa telif geliyor. Bizzat kendi film sitem için bir youtube kanalı açtım ve fragmanları yabancı kaynaklardan indirip upload ediyordum ancak hüsrana uğradım. Bu teliflerin %95'i sadece uyarı olarak yani zararsız geliyor. Ancak aralarında kanal için tehdit oluşturabilecek yani kanalın kapanmasını sağlayabilecek telifler de atıyorlar. Bu şekilde 2 kanalım kapandı.
1 kişi bu mesajı beğendi.