-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
ben daha kaç tane kanal açacam kaç kere daha kapatılacak artık yeter bıktım lanet olsun videolarınada derslerinede yemin ederim intihar edesim geliyor artık açtığım kanalda tüm videolar bana ait tüm videolarda kendim görünüyorum tüm videoalrda her yerde sosyal medya hesaplarım görünüyor artık gerçekten bıktım herşeyden hayattanda bıktım insanlara faydalı olmak için videolu yazılım dersleri çekmeye çalışıyorum sürekli benim kanalıma oluyor artık kafayı sıyırmak üzereyim birisi bişey söylesin lütfen
http://prntscr.com/h5rkh9
yeter artık nasıl açtıracam tüm videolarda ben görünüyüorum canlı canlı çektiğim hiç bir dersin telifi falan yok tamamı bana ait dersler neden böyle oluyor biri bişey söylesin
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Geçmiş olsun, ayrıntılı bir red cevabı da verilmemiş çıkarımda bulunmak zor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bundan 4 ay önce buna benzer bir mail geldi bana, yanlışlık olabileceğini düşündüğüm için direk olarak google ile iletişime geçtim. Çünkü hesap kalıcı olarak kapatılmamıştı.
Daha sonra bize ulaşın alanından gerekenleri yazdım kanıtları ile birlikte yolladım. Hesap 1 saat sonra geri açıldı özür mesajı iletildi.
Google hesap yasaklama işlemlerini otomatik yapıyor spam engelleme amacıyla sistem kurmuşlar hesapta bu şekilde bir aktivite görüldüğü andada ürüne erişilemedi maili atılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu kadar kizmanix yanlis, daha bu yasta bu kadar isyan.. bir de kendinize katsi durust olun insanlar faydalansin olsaydi durum okullarda surekli yazilim dersi verirdiniz,
yukaridaki psikolojik yaklasimdi
kanal kapandiysa daha cok hirs yapmalisin videolari vimeo ya ve web sitenden yayinla sadece daha karizma olur, her kotulugun ardinda bi hayir olabilir biz bilemeyiz
phpanaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
videolarini begenen biri olarak soyledim
phpanaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
cetvel isyan etmemin sebebi yaşımla ilgili değil 50 tane kanal açtım hepsi kapatılı kendime karşı dürüstüm ayrıca insanlar faydalansın olsaydı okullarda verirdiniz demişsiniz ama onun için gerekli her yerden izin almadan rasgele hiç birşey yapamam babam öğretmen oradan biliyorum ek olarak o şekilde yapmadığımı kimse bilemez ben kalkıp şunu bunu yapıyorum dersem yaptığım iyiliğinde verdiğim derslerinde hiç bir manası kalmaz
biliyorsunuz Peygamberimiz sağ elin verdiğini sol el görmemeli demiştir.
ondan dolayı şunu bunu yapıyorum demek çok doğru gelmiyor bana sadece faydalı olmaya çalışıyorum diyip geçiyorum. ama youtube bunada izin vermiyor o yüzden sinir oldum ben
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Mrtcn elimden geleni yapıcam açtırmak için sağolasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
cetvel ben sadece babamın görev yaptığı okulda eğitim vermiştim. Başka okulalra gittiğimde müdürler ve müdür yardımcıları izin vermemişti yani o tamamen karşınıza çıkan insanlara bağlı demekki şansınıza güzel insanlar çıkmış karşınıza :)