lostyazilim

Youtubeda 10 k ABONE neden insanlara çok geliyor?

5 Mesajlar 897 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

altugofficial altugofficial Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Bı bana az geliyor heralde insanlara bakıyorum da 10 bin aboneyi çok büyük bir rakammis ulaşılması imkansız biseymis gibi görüyor youtubeda niye böyle bir algıları varsa.

wmaraci
reklam

instakipci instakipci https://instakipci.com.tr/ Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek #Front End Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 26 / 46
  • Ticaret 23, (%87)
10 bin abone aslında cok basit bir olay , piyasada 400 tl civarına yapılıyor bir youtuber için ödenebilir bir para

altugofficial altugofficial Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam heralde bot bile alsan hesabın kapanma banlanma spama düşme durumundan dolayı abartılıyor. Banada normal geliyor ama 10 k aboneli kanallara 1500 2000 TL fiyat istiyorlar kanal sahipleri. Bu işi yapmayan adamın gozundede 10 k abone ulaşılmaz zor bişey. Bana sorarsan Instagram'da 20 TL'ye 10 bin takipcinin değeri neyse youtubedada değeri o.

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

altugofficial adlı üyeden alıntı

Hocam heralde bot bile alsan hesabın kapanma banlanma spama düşme durumundan dolayı abartılıyor. Banada normal geliyor ama 10 k aboneli kanallara 1500 2000 TL fiyat istiyorlar kanal sahipleri. Bu işi yapmayan adamın gozundede 10 k abone ulaşılmaz zor bişey. Bana sorarsan Instagram'da 20 TL'ye 10 bin takipcinin değeri neyse youtubedada değeri o.

instagramda 10 k takipçi ile para kazanamazsın ama youtubede kazanç sağladığı için o kadar pahalı eğer sen bir video yapımcısı isen ve tutulacak videolar yapacağına inanıyosan neden sıfırdan bir hesap kurasın ki 10 k orjinal bir hesap alırsın zaten bir video paylaşımında 10 k abonene mail gidecek yani şimdi bunların sadece 500 kişisi bile izlesen %5 gibi bir rakam diyorum. Yani videoyu paylaştığından 1 gün sonra 500 kişi izlese bu çok daha fazla sana kazandırır. Mesela web sitesinde abone olmaları için o kadar uğraşmalarının nedenide bu. Aynı mantık ben bir yazı paylaştığımda yüzlerce kişi anında bildirim gitsin müthiş bi şey değil mi ?

wmaraci
wmaraci

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)
Hiç de az değil. Bot, takipçi alınmadıysa bence yapmak şu dönemde zor ve saygı duyulası.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al