armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Alaplı denize yakınmı ? deniz manzaralı galiba
kışın kar yağıyormu kiralar ucuzmu hayat nasıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Haziran başında Alaplı da idim, Karaelmas Üniversitesi var sanırım? Yukarıda kalıyor, bayağı dik duruyor Alaplı ya da ne bileyim sanırım ben Kayseri de yaşadığım için düzlüğe alıştım.
Kuzenim bu yıl evlendi, daireyi 450 liraya tutmuş 110 metrekare ve sıfır bir daire idi. Evine gidip baktığımızda ise bayağı güzel kullanışlı idi. Kar bilmiyorum ama yağmur çok oluyor, havası çok kapalı oluyor.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Sahilini yapıyorlardı, deniz yakın bayağı bir Alaplının altında deniz hemen. Erdemir plajı var Ereğliye giderken orasını seviyorum ben, yaklaşık 3-5 km. bir uzaklıkta. Alaplı da çalışmalar devam ediyor, saneye yaz gelmeden hazır ederiz diyormuş belediye başkanı ama ne olur bende bilemiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
@tevfikaktunc hocam eregli guzel diyorlar benim eregli egitim fakultesi.Yorumunuzu alabilir miyim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merkeze inan hiç gitmedim ama tahmini 20-30 km var sanırım. Manzarası mükemmel okulun, bir de Bülent Ecevit Üniversitesi var diye duydum.
mexev9 adlı üyeden alıntı
@tevfikaktunc hocam eregli guzel diyorlar benim eregli egitim fakultesi.Yorumunuzu alabilir miyim :)
Ereğli evet güzel, daha önceleri çok daha güzeldi. Dürüst olmam gerekir ise Ereğli sahili ve Ereğli Alaplı'dan çok daha güzel diyebilirim. Ama oldukça kalabalık olmuş daha önceleri böyle değildi, çok arabalar birikmiş eski sessizliği ve sakinliği gitmiş..