-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aşağıdaki kodumu ekleyin bende sitenizi
http://mobilapkindir.com
veya
http://indirliji.com
adresime ekleyeyim.
apk indir
android apk indir
Eğer kodlardan birini eklerseniz yukardan sadece 1 siteye eklenirsiniz. 2 sinide eklerseniz 2 siteyede kodunuzu eklerim.
Linkimi daha sonra kaldıracaksanız lütfen haber verin en geç 1 gün içinde eklerim. kalıcı link değişimi olsun lütfen
Hepsine hükmedecek bir yüzük, Hepsini bir araya getirip, karanlıkta birbirine bağlayacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Tüm içeriği botla çekilen, tamamı (ç)alıntı olduğunu da belirtiniz lütfen konunuzda. Çok fazla sert cevaplar yazmam konuya ama benim sitemi klonladığınız için rahatça konuşabiliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
EnderGrafik adlı üyeden alıntı
Tüm içeriği botla çekilen, tamamı (ç)alıntı olduğunu da belirtiniz lütfen konunuzda. Çok fazla sert cevaplar yazmam konuya ama benim sitemi klonladığınız için rahatça konuşabiliyorum.
hangi siteden bahsediyosunuz
Hepsine hükmedecek bir yüzük, Hepsini bir araya getirip, karanlıkta birbirine bağlayacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hey allahım kardeşim bu kadar şeyle uğraşmana ne gerek vardı bana söyleyebilirdin :) ayrıca sitemdeki konulara tekrar bakmanı istiyorum hangisi şuan senin sitende var benim sitemde 2.600 adet konu var neden bahsediyon sen 6 aylık site bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
WPeMatico eklentisi olmazsa ne yapacaksın acaba. Sitelerini spam olarak bildirdim.