Sesli Chat Link Yardımlaşması Ne Anlama Gelir?
Hizmet verdiğimiz sesli chat siteleri için farklı farklı yabancı sitelerden yorum backlink alarak,oraya da ekliyeyim,buraya da ekliyeyim mantığıyla sitemizi farklı sitelere ekleyerek link almış oluyor,bazen de bunun Sohbet sitelerimiz üzerinde oluşturduğu olumsuz etkilerle karşı karşıya kalıyoruz.Bu makalemiz ile yeni başlattığımız bu yardımlaşma sistemini tanıtacağız.Başlığımızı sizlere kısaca özetleyecek olursak sesli chat siteleri arasında yardımlaşma sistemidir diyebiliriz.Farklı sitelerde yer aramak yerine karşılıklı tanıtım yazıları yazılabilir veya link değişim işlemi gerçekleştirilebilir.

Sesli Sohbet Linkleri Paylaşınca Ne Olacak?

Karşılıklı sesli chat sitesi linkleri paylaşma

Eski Google algoritmaları da göz önüne alınınca günümüze kadar bir çok değişikliğin gerçekleştiğini biliyoruz.Bir çok seslichat sitesi günümüzde kolay bir şekilde ilk sayfalara çıkabilmektedir.Buna bir adaletsizlik olarak bakmayın ve canınızı hiç bir şekilde sıkmayın.Her yeni gelen algoritma ile ilk sayfadan spam içerik yapan ve backlink çalışmaları gerçekleştiren siteler yok olmaktadır.Bu sistem bizlere neler kazandıracak? Bu sistem sayesinde diğer sitelerden link almak yerine aynı sektör,kategori içerisinde hizmet veren sitelerden alınan link ile %50 daha fazla etki alabileceğiz.Link değişimi yapılmasa bile bir tanıtım yazısı yazmak bile bizlere artılar katacaktır.Google aynı sektör içerisinde hizmet veren ve birbirlerinin tanıtımını yapan siteleri tutmaktadır.Bende sizlere böyle bir kolaylık sunmak,yarar ve fayda görmek için böyle bir paylaşım ağının startını vermiş bulundum.Katılımların çok olması durumunda bir çok site faydalanacak,bizler de bu sitelerden fayda göreceğiz.

Backlink Paylaşılacak Sesli Siteler Nasıl Olmalıdır?
Öncelikle arkadaşlar Sesliadresim.com sitemiz seviye çizgisini hiç bir şekilde aşmamış,uygunsuz içerikleri sitesinde hiç bir zaman barındırmamış,sohbet odaları içerisinde dahi seviyesizliği elinden geldiğince önlemiş,yoğun backlink çalışmaları yaptırmış ve yeni yeni etki gören bir sesli chat sohbet adresidir.

*Sitelerinin içerisinde uygunsuz içerik olduğu belirlenen siteler bu değişikliklerden faydalanamaz.

*İçerikten yoksun anahtar kelimelerle spam olarak kasılmış siteler kabul edilemez.

*Yeni açılmış sesli sitelerin zarar göreceği ve zarar vereceği için belli bir süre sonra katılması önerilir.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?
Evet arkadaşlar bu yardımlaşma sistemine katılmak için iletişim adresimizden bizlere ulaşabilir veya yorum yazarak bizlerden yardım alabilirsiniz.Dileyen arkadaşlarımız konuya yorum yaparak da backlink kazanabilirsiniz.Eğer sizin sesli ve görüntülü chat,arkadaşlık hizmeti veren bir siteniz var ve koşullara uygunsa sizler de bizlere katılabilir bu yardımlaşmadan topluca fayda görebiliriz.
Devamı için tıklayınız