netbozum
tr.link

Günlük 5000 Reklam Gösterimli Sitede Ücretsiz Reklam Fırsatı

16 Mesajlar 2.271 Okunma
acebozum
tr.link

civanspot civanspot Dijital Pazarlama Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Dijital pazarlama uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Üstadım malesef bir gün oturup hiç çekinmeden tüm reklamlara tıkladım lakin 2 acayip sorun gözüme ilişti söylemeden edemeyeceğim kusura bakma..
1. sitemde SSL olduğundan izin vermezse siteme giren şahıs reklam çıkmıyor.. ( ben izin verip ayarladım gördüm reklam kodu çalıştı sorunsuz.
2. Siteme sabah oturup tüm reklamlara tıkladım tıkladıkça yenileniyor zaten.. Lakin açılan sitelerin 1. tanesinde reklama rastlayamadım :) Yanlış anlaşılmasın benim reklamıma değil hiç bir reklam bannerına rastlayamadım.. bu nasıl oluyor ?
Artı şuan kodu göster dediğim halde sitemi acayip yavaşlatıyor zira tarayıcıda altta şöyle bir uyarı asılı kalıyor -bedavareklamsitesi.com bekleniyor.... bu bekleme bazen 30 saniye bazen 4 saniye oluyor ?

googleasistan
reklam

cani23 cani23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 34 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

civan spot adlı üyeden alıntı

Üstadım malesef bir gün oturup hiç çekinmeden tüm reklamlara tıkladım lakin 2 acayip sorun gözüme ilişti söylemeden edemeyeceğim kusura bakma..
1. sitemde SSL olduğundan izin vermezse siteme giren şahıs reklam çıkmıyor.. ( ben izin verip ayarladım gördüm reklam kodu çalıştı sorunsuz.
2. Siteme sabah oturup tüm reklamlara tıkladım tıkladıkça yenileniyor zaten.. Lakin açılan sitelerin 1. tanesinde reklama rastlayamadım :) Yanlış anlaşılmasın benim reklamıma değil hiç bir reklam bannerına rastlayamadım.. bu nasıl oluyor ?
Artı şuan kodu göster dediğim halde sitemi acayip yavaşlatıyor zira tarayıcıda altta şöyle bir uyarı asılı kalıyor -bedavareklamsitesi.com bekleniyor.... bu bekleme bazen 30 saniye bazen 4 saniye oluyor ?

Merhabalar. SSL konusunda ilgileneceğim. Reklamın yavaş olması konusunda ise mesajınız üzerine reklamları hızlandırmak için artık tüm reklam modellerinde tek bir reklam çıkacak. Bu şekilde daha stabil, daha hızlı ve daha etkili reklam yapılmış olacak. Reklam yayınlama konusuna gelincede eğer bahsettiğiniz gibi sitelerine reklam kodumuzu koymamışlarsa kredileri bittiği zaman onlarında reklamları yayınlanmayacaktır.

civanspot civanspot Dijital Pazarlama Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Dijital pazarlama uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

cani23 adlı üyeden alıntı

Merhabalar. SSL konusunda ilgileneceğim. Reklamın yavaş olması konusunda ise mesajınız üzerine reklamları hızlandırmak için artık tüm reklam modellerinde tek bir reklam çıkacak. Bu şekilde daha stabil, daha hızlı ve daha etkili reklam yapılmış olacak. Reklam yayınlama konusuna gelincede eğer bahsettiğiniz gibi sitelerine reklam kodumuzu koymamışlarsa kredileri bittiği zaman onlarında reklamları yayınlanmayacaktır.

ben bir sitede baya arama rağmen reklam yayınlayan buldum nihayet şu saate kadar yaptığım aramalar sonucunda reklamımı 1 kez bulabildim ve onu tıkladığımda da komiktir başkasının sitesi açıldı özelden yolluyorum size..

• Üyelik 28.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 34 / 18
  • Ticaret 6, (%100)
Günceldir.

wmaraci
wmaraci

BurhanNova BurhanNova Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam reklam kodlarınız siteyi acayip derecede yavaşlatıyor buna bir çözüm bulun gtmetrix'e gore sizin kodunuzdan sonra %200 yavaşladı

• Üyelik 28.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 34 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

BurhanNova adlı üyeden alıntı

Hocam reklam kodlarınız siteyi acayip derecede yavaşlatıyor buna bir çözüm bulun gtmetrix'e gore sizin kodunuzdan sonra %200 yavaşladı

Bugün siteyi yeni ve 2 kat daha hızlı bir sunucuya taşıdık. Artık daha hızlı hizmet vermekteyiz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al