Benden sana bir tavsiye. Kaç yaşındasın ne kadar süredir bloglarla haşır neşirsin bilmiyorum. Ben 2 senedir blog yazıyorum. Kesinlikle ama kesinlikle pagerankım arttı, benim sitemin değeri yükseliyor vs. sebeplerden dolayı text link değişimi yapma. Sitenin değerini daha da fazla düşürürsün.
Ben hiçbir zaman text link değişimi yapmadım. Sadece özgün yazmaya gayret gösterdim. Ki takip edenler bilirler. Backlink kasayım diye de bir amacım olmadı. Sadece dağıttığım 1 temada linkim vardı o kadar. Pagerankı önemsediğimden değil ama şu an pagerank değer 3 sitemin.
Dediğim gibi sen çizgini belirle ve o çizgiden sapma. Emin ol hak ettiğin yere gelirsin.
Ben hiçbir zaman text link değişimi yapmadım. Sadece özgün yazmaya gayret gösterdim. Ki takip edenler bilirler. Backlink kasayım diye de bir amacım olmadı. Sadece dağıttığım 1 temada linkim vardı o kadar. Pagerankı önemsediğimden değil ama şu an pagerank değer 3 sitemin.
Dediğim gibi sen çizgini belirle ve o çizgiden sapma. Emin ol hak ettiğin yere gelirsin.
Eleştiriniz için teşekkürler. 5 senedir site/blog işleriyle uğraşıyorum. Kendine Yazar'ı açalı 6-7 ay gibi bir zaman oldu. Sitemi inceleseydiniz ana sayfada bir yazı vardı. Ki üstte de belirttim, pagerankı önemsemiyorum. 2-3 link değişimi almak istiyorum. Zaten yazılarımın "tamamı" özgün, hiçbir sorun olmayacağını ben biliyorum. Ama o kadar yazmışınız teşekkürler.