Merhabalar yıllardır seo anlamında çalışmalar yapıp bir çok siteyi üst sıralara taşıdım aklıma farklı ve kalıcı link olarak bir fikir geldi ve bunun üzerine ilk olarak burda bu konuyu açma gereği duydum.

Öncelikle ortalama 100 ile 300 kelime arası makalemizi giriyoruz makalemizden 5 tane link yolu veriyoruz. Etiket olarakta link yolu verdiğimiz 5 linki taglıyoruz.

Başlık olarak sadece 1 linki ekliyoruz. Şimdi makale değişimine hazırmısınız.


Makale kodumuz :

Seesli.com sesli sohbet ve sesli chat hizmeti veren en ideal sohbet ortamı. Merhabalar Beyler Bayanlar Yurdumun Güzel İnsanları Emek Verip Emeğimizin çabası olarak siz saygıdeğer vatandaşlarımızı Marka tescilli bu kaliteli sohbet ortamını kurduk sizleri bu alanda görmek bize mutluluk verir.


Seesli! Sitemizde şu anda çok kaliteli hizmet anlaşıyı içerisinde sohbet sağlamaktayız. Birbirinden güzel sohbet odaları ile Türkiye ve Dünya'da en lider seslichat ve seslisohbet sitesi olma yolundayız.


Sesli Sohbet Odalarımızda 81 ilimizin heryerinden hemşerinizle tanışabilir arkadaşlıklar kurabilirsiniz, bu arkadaşlığınız gerçek hayatta devam ettire bilir kalıcı dostluklar kurabilirsiniz . Seesli ! sitemizde çok güzel eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Türkiye ve Avrupanın bir çok ülkesinden katılan vatandaşlarınızla aynı çatı altında sesli ve görüntülü chat yapabilirsiniz.




Makale Örneğini burdan inceliyebiliriz.

Makalemizi ekledikten sonra karşılıklı birer yorum yazılacaktır.

Makale'nin ekleneceği site pr 3 değerindedir o değer ve üstü sitelerde değişim yapılacaktır.

Makalenin ekleneceği site : www.seesli.com

Not: Linkler ömrülük olacaktır. Yazılan makalelerde kesinlikle sonradan kod değişimi yapılmayacaktır. Sadece taraflardan birinin sitesi kapandığı zaman kaldırılma talebinde bulunulacaktır. Eğer bu değişimi kabul ediyorsanız makalenizi bildirin.