1- Sitenizden ve sitemizden her tanıtım yazısından 3 adet anahtar link çıkışı yapılır.
2- 5 Adet istediğiniz A class blogtan birinde sizin tanıtım yazınız 3 adet anahtar ile yayınlanır.
4- Tanıtım yazısı tarafımızdan her iki taraf içinde istenilen konuda %100 özgün, ücretsiz ve minimum 150-200 kelime olarak hazırlanır.
5- Tanıtım yazısı karşılıklı yayınlandığı sürece bloğumuzdan asla silinmez.
6- Her site için sadece 1 adet tanıtım yazısı hazırlanır ve takas yapılır.
7- Her iki taraf içinde yapılan tanıtım yazısı yüzlerce sosyal ağda paylaşılır.
Not : Ücretsiz olarak hazırlanacak olan tanıtım yazısından bir şüpheniz olmasın zira kendi bloğumuzu saçma sapan makalelerle çöp yapmak gibi bir niyetimiz yok makaleler piyasada satılan makalelerden çok daha kaliteli ve kesinlikle manuel hazırlanır. İsteyen arkadaşlar kendi makalelerinide yayınlayabilir. Bloglarımız A Class paylaşımsız ip üzerindedir ve gen.tr domainlerdir.
ŞOK KAMPANYA : Tanıtım yazısı takası yapan arkadaşlara şok bir süpriz daha piyasada 20 ila 50 tl arasında satışı yapılan edu.tr uzantılı sitede ücretsiz olarak hazırlanan makale yayınlanır ve anahtar çıkışı yapılır. Bizden bukadar :)
İletişim : İlgilenen arkadaşlar skype üzerinden, mail ile ve telefonla iletişime geçebilirler.
Mail : niyazi@benimo.com.tr
Tel: 0532 674 61 16