-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar temelli olarak Linux'a geçmek istiyorum. Elimdeki PC 5 yıldır benim ile Windows'ta bayılmaya başlıyor kullandığınız tavsiye edeceğiniz ve görsel açıdan zengin bir sürüm hangisi sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hocam, en iyi Linux dağıtımı diye bir şey bence yoktur. Senin hangi işlevde kullanacağın önemlidir. Görsel açıdan zengin olsun demişsiniz, BackBox, Ubuntu, Arch Linux(orta seviyeli Linux dağıtımı), Mint, ElemantaryOS(kullandığım) bunlar var. Oldukça güzel arayüzleri de bulunmakta.
Aklınıza takılan soruda yardımcı olabilirim. İyi günler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
benim önerim. linux 2 ay kullandım. windowsda tek tusla rahatlık varken linuxda bazen bir işlem için 2 satır komut yazıyorsun. sıkıcı geldi bana. Windows 10 kullanıyorum gayet hızlı , her türlü oyunda kuruyorum. her türlü programda böyle bir rahatlık varken neden satırla boguşayım. Birde orjinal programlarken dururken neden alternatif arıyım vakit kayıp edeyimki ? size önerim bence windows devam :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kod yazmak için linux a geçiyorum zaten :D o yüzden sorun olmaz :D hem biraz değişiklik iyi gelir :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle Redhat, ama pahalı gelebilir,
phpanaliz.com
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.