-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım
1. Takas alanı vs. ayırırsan takılma olacağını zannetmiyorum
2. Şuana kadar driver konusunda hiç bir sorun yaşamadım
3. Wubi ile windows üzerinde kurabilirsin diye biliyorum ama iso indirip kurmak da o kadar zor değil
4. Hepsinin alternatif programları var ama bazı uygulamalar ile windows uygulamalarını çalıştırabilirsin
5. Maalesef hiç bir bilgim yok
umarım yardımcı olmuşumdur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence kurmadan live olarak dene ilk önce beğenirsen kurarsın isosunu indirip usb veya dvdye yaz try with ubuntu gibi bir ibare olması lazım oradan yükleme yapmadan deneyebilirsin iyi günler. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Network Manager
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
live olarak denersen cok agir calisir ona aldanma bazen 30~40x daha agir calisiyor live olarak denemede
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Önceden virtual machine olarak denedim, sonra windows'un yanına kurdum sonra baya sorun yaşadım, diski 4'e bölmesi ve "Operating system not found", hatası almaya başladım, En azından tam ve düzgün çalışması için Windows'u silip kurmayı karar verdim
http://onurkinay.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende ubuntu kurmuştum bir aralar ama insan windows'u arıyor. Wine idi sanırım bu programla windows uygulamalarını çalıştırıyorsun ama pek randumanlı olduğu söylenemez.
Domain ne zaman satışa açılır ? www.endofdomain.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Frontend Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan windows'un yanında kullanıyorum geyet memnunum birkaç gündür windows'a geçmedim hiç tek sıkıntı photoshop olmaması benim için gimp var ama photoshop'un yerini tutmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birde hocam, ben Windows 7 kaldırıp Ubuntu kurmak istiyorum, sürüm 13.04, ama ikinci seçeneğe yani "Windows 7 kaldırıp Ubuntu kurmak istiyorum", bu seçenekte bölünmüş diskleri(C:, D:, E:, F: ) kaldıracak, ama f: sürücünde Windows 7 Sistem yansıması var ama kaldırmasını istemiyorum, şimdi ben ne yapmalıyım?
-----------------------------------------------------------
Tamamdır hocam, şuan sorunsuz Ubuntu kullanıyorum ve yedek dosyaları güvende, yardımlarınız için teşekkür ederim :)
http://onurkinay.com.tr