ozdenfurkan adlı üyeden alıntı
Koinimden alıyorum. Dolar bazında kraken, bitfinex, binance gibi sitelerden Türk Lirasına cevirdiğimde koineks çok üstünde kalıyor fiyat olarak. Zaten işlem hacmi koinim kadar yok sanırsam. Konu basında koinim fiyatını baz aldıgımız için orayı baz almaya devam edeceğim.
Ben de doge un yükseldiğini görünce içim acıdı resmen. Miota satın aldım $04,8 dan ve bekliyordum düşüş yaşayan nadir coinlerden :) Elimde doge vardı baya sattım hareket göremeyince. Bakalım kısmet artık.
Hocam koinimden bit ile let var sanırım sadece ? Ben acemiyim zaten, çeşitlilik daha çok olduğundan, koineks'te bit,let,eth,dash,doge 5 çeşit var. Aslında Lota ve Ripple'de olsa daha iyi olur.
Ben let yükseldikce almaya tırstım ve dahada fırladı hiç cesaret edmedim, bu yüzden ufakta olsa doge,eth,dash üçlüsünden almıştım. Bunlarda 17:00'dan sonra fırladı. ilginç şeyler dönüyor 3-4 gündür yada bizim şansımıza :)
Koineks üzerinden Lota ve Ripple nasıl alabilirim? yabancı siteden cüzdan muhabbeti varmış, varmı önderdiğin site?
Bende yeniyim Koineks.com 5 çeşit coin var. Doge beni yanıltmıştı, bugün şaşırttı. %100 artı fakat şu saatlerde %50 düştü. Ben akşam kimlik fotokopisinin önlü arkalı fotokopisini çektim, akşam resmini çekip gönderdim onayladılar. Bilgileri doğru ve eksiksiz girdim çünkü :)