batuhank
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merak ediyorumda yardımcı olurmusunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Windows'a hackintosh kurarsan eğer, hem sorun yaşarsın hem verim alamazsın. 6 gb ram varsa hackintosh en fazla 4 gb kullanır. Bana göre en önemli fark ise ios yazılım geliştiriyorsanız eğer, orijinal bir Macintosh kullanmadan uygulamanızı yayımlayamazsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mac pro ve hackintosh karşılaştırması:
https://www.youtube.com/watch?v=3iwbLkCAbwUKısaca; 3099$lık mac pro ile 2865$'a toplanmış bir hackintosh karşılaştırılıyor. Sadece özelliklere baktığında bile daha düşük fiyata bazı parçalarda iki katından daha fazla özellikli olanı satın almış oluyorsun. Mac pro daha düşük ses çıkarır, daha az ısınır ama performans konusuna gelirsen, daha düşük fiyata iki katından daha fazla performansa sahip olursun.
Mac alırken aldığın şey ürünün yanında, destek, garanti, kararlılık, tasarım gibi şeylerdir. Hackintosh da sadece garanti alırsın parçalara ama onun dışında sistemde sorun çıkarsa tek başınasın.
Yani şu iyidir şu kötüdür diyemezsin ikisininde kedine göre iyi kötü yanları var kararı ihtiyaçlarına göre verirsin.
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiçbir fark yok saçma sapan hurafeler dönüyor. Hem Macbook Pro kullanıyorum hem masaüstü i7-gtx 560ti masaüstümde laptopdan kat ve kat daha fazla performans alıyorum. Kurulumu donanıma göre zordur veya da kolaydır. Intel Core 2 duo ve üzeri işlemcin varsa ve Nvidia GTX 460 üzeri ekran kartın varsa direk kolayca kurulur. AMD Radeon ve AMD işlemcin varsa zor. Biraz profesyonellik ister.