-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuan masaüstü bilgisayarımda windows 7 kullanıyorum SSD bir disk alıp mac kurulumu yaparsam ikisini bir arada kullanabilirmiyim mac işletim sistemi için gerekli donanım uygun olur mu?
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Eğer destekleyecek donanıma sahipseniz (Mac kurmanız mümkün değil) yan sanayisi olan Hackintosh kurarsınız ve SSD zorunluluğu yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Lisans ? Bildiğimiz MacInTosh hacklenmiş ve Apple ürettiği bilgisayarların haricinde uygun destekleyen donanımlara kurulan sisteme HackInTosh deniyor.
Yani bunun lisansı vs. bulunmamaktadır. Yani kullandığınız masaüstü bilgisayara Mac işletim sistemi (hackintosh) kurmak yasal değil diye biliyorum fakat kullanan çok sayıda insan var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biraz araştırma yaptım evet Lisans yokmuş ama olsada fiyatlar gayet uygun. Elimde i7 bir PC var ve aynı donanım Apple 2 katı ücret sadece indesign ila kitap yapacağım için mac ortamına geçecegim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Profesyonel olarak çalışacaksanız Apple MacBook Pro (Retina) bakmanızı öneririm. Fiyatlar normalde daha düşük fakat doların yükselmesiyle onlarda baya arttı. Seçimleri beklemenizi öneririm.