Kısaca size kendi sitemi tanıtmak istiyorum , crypto ve blockchain üzerine kurulu sitemiz de yazdığınız her kelime her yorumunuz için para ödüyoruz şuana akdar uana kadar yapılan ödeme tutarı 61.107 TRY ödeme yaptık.

Yazdıkca daha fazla kazanıyorsunuz! evet yanlış duymadınız yazdıkca daha fazla kazanıyorsunuz ama bu altın yazar platin yazar gibi değil! Her insan bir roman yazarı gibi olmak zorun da değildir. Sadece Özgün ve kopya içermeyen içerikler üretmeniz yeter. Bir borsanın haberi , bir coin hakkın da yeni çıkan bir duyuru tamamen size kalmış !

Peki kazanç sistemimiz nasıl işliyor ?

Yazdığınız her konu 1 ve yorum 1 mesaj değerindedir . örneğin 200 konu açtınız ve 500 adet yorumunuz bulunmakta bu size toplam da 700 adet mesaj yapar sistemimiz de seviye 5 olacaksınız buda her kelimeniz için 5 satoşi demek ufak gözüke bilir ama 1000 adet kelime de 5k satoşi güncel kurdan size 21 Tl yapmaktadır !

Ortalama hafta da 10 bin adet kelime yazdığınızı düşünürsek (ister bir konu da 1k kelime yazın ister 10 konuda tamamen örnek) ayda 40k kelime yapar buda size 200k satoşi demek güncel kurdan 840,04 Tl yapar sadece günde bir kaçs aat uğraşarak kazanacağınız miktar !

O hal de ne duruyorsunuz ? Haydi gelin ve yazmaya başlayın.

satoshitürk.com Tıkla kaydol ve yazıp kazanmaya başla!

Ödeme kanıtlarımız buradan göre bilirsiniz.