lostyazilim
tr.link

100 kelimesi 40 kuruştan makale yazılır!!!!!!

21 Mesajlar 3.747 Okunma
acebozum
tr.link

derya derya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Makale yazarı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 162 / 66
  • Ticaret 48, (%100)
:)) bir an aman Allahım dedim.
gullumurat01 gurme

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

unalishak unalishak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** Ü**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 17
  • Ticaret 10, (%100)
Aynen katılıyorum. Sonuçta yapılan iş bir tür reklamdır. Firmaların reklamlara harcadıkları paralar göz önün alındığında, Taban fiyatları biz düşürdüğümüz gibi, yine ancak biz yükseltebiliriz. Makale Yazarları Birliği kurulmalı bence.
gullumurat01 gurme

kişi bu mesajı beğendi.

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
gurme sinirle girdim ama güzel trollemişin. Helal olsun :D
gullumurat01 gurme

kişi bu mesajı beğendi.

HardMan HardMan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 17 / 38
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam 100 kelimesi 40 kuruştan 100 adet makale yazdıracağım lütfen pm. :D iyi güldürdünüz Allah razı olsun.
gullumurat01

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

gizmakale gizmakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 52 / K
  • Meslek yazar
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 17 / 14
  • Ticaret 18, (%100)
arkadaşlar ciddi anlamada önlem almak lazım taban fiyat konusunda en azından 1,5 TL olmalı bence bu konuda birlikte hareket edersek bir şeyler olabilir. Ben iddia ediyorum kamuda çalışan ve dünya kadar maaş alanlar bizim yaptığımız işi yapmıyordur bu kadar boş çaba olamaz. Fiyat biraz yükselirse hepimiz daha az ama daha düzgün yazılar çıkartırız sonuçta kalite önemli
gullumurat01 gurme

kişi bu mesajı beğendi.

gullumurat01 gullumurat01 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 41 / 19
  • Ticaret 31, (%94)

gizmakale adlı üyeden alıntı

arkadaşlar ciddi anlamada önlem almak lazım taban fiyat konusunda en azından 1,5 TL olmalı bence bu konuda birlikte hareket edersek bir şeyler olabilir. Ben iddia ediyorum kamuda çalışan ve dünya kadar maaş alanlar bizim yaptığımız işi yapmıyordur bu kadar boş çaba olamaz. Fiyat biraz yükselirse hepimiz daha az ama daha düzgün yazılar çıkartırız sonuçta kalite önemli

Kamuda çalışan biri olarak ifade etmeliyim ki gerçekten asıl mesleğimi icra ederken bu kadar yorulmuyorum. Sözlerinizi ve teklifinizi çok doğru buluyorum. Bilinen diğer sitedeki gibi bir sistemin Wm aracı'nda da uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Web sitesi sahiplerine de kaliteli yazıyı ucuz fiyata asla yazdıramayacaklarını belirtmek istiyorum!
gurme gizmakale

kişi bu mesajı beğendi.

gurme gurme WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 15 / 22
  • Ticaret 13, (%77)
Arkadaşlar öncelikle İroni amaçlı açtığım bu konuya verdiğiniz güzel tepkiler için teşekkür ederim. Amacımın ne olduğunu arkadaşlar çok güzel belirtmişler.
Makale yazmak işi göründüğü kadar basit bir şey değil. Site sahipleri binbir emek verdikleri sitelerine en kaliteli makaleleri koymak istiyorlar. Ama iyi bir makale yazmanın da belli bir bedeli olduğunu bazen unutuyorlar.Makale yazarı arkadaşlar ve webmasterlar fiyat düşürerek en çok kendilerine zarar verdiklerinin farkında değiller. Çünkü ben çok iyi biliyorum ki hakkı olanı alamayan bir makale yazarı bir süre sonra kopya içerik üretmek zorunda kalır veya spinleme yoluyla yazmaya çalışır. Oysa gerçekten özgün ve araştırma sonucunda yazılmış ortalama 300 kelimelik bir makale üretmek ciddi emek ve zaman gerektiriyor. Eğer makale sektöründe yazarlık yapanlar bu şekilde fiyat rekabetine girerlerse bu açtığım başlık gerçeğe dönüşebilir. Makale yazan arkadaşlara söyleyebileceğim rekabeti fiyatla değil de yazılarımızın kalitesi ve araştırma gücümüz gibi unsurlar ile yapabilirsek bu işten hepimiz ekmek yiyebiliriz. Webmaster arkadaşlarda kaliteli ve doğru hizmet almış olurlar.
Taban fiyat uygulamasını bende desteklerim. Elbette isteyen istediğini yapar istediği fiyattan makale yazabilir ama bir gün delinin birisi çıkıp 40 kurustan makale yazmaya kalkarsa zararını uzun vadede hepimiz çekeriz.
Yorum yapan herkese teşekkürler
gizmakale
gullumurat01
unalishak
derya
Kotil
nazli13
umayya
Yazarcemal
C-Uruc
UrcBilisim umayya gullumurat01

kişi bu mesajı beğendi.

05469412238

TolgaKARAHAN TolgaKARAHAN Developer Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Developer & SEO Expert
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 34 / 62
  • Ticaret 10, (%80)
100 kelimesi 1TL'den verdiğimiz halde 0.75krş olmaz mı diyerek pazarlık yapmaya çalışanlar var. Zaten az buçuk bir şey geliyor, onunla da geçinmeye çalışıyoruz. Biraz olaya iktisad katarak kendi piyasamızı kendimiz belirleyebiliriz. Makale'nin ikâme malı bulunmuyor, zorunlu ihtiyaç. Arz fiyatı arttıkça doğal olarak talep sabit kalacağından denge fiyatıda yükselecektir. Fakat şöyle bir sorun da var; piyasaya yeni arzlar eklendikçe doğal olarak denge fiyatıda düşecek. Bu yüzden belirli bir kural gelmeden asla yükselmesi imkansız.
gullumurat01 gizmakale

kişi bu mesajı beğendi.

ademaydogan ademaydogan www.seoajani.com Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo-Tanıtım Yazısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 110 / 109
  • Ticaret 37, (%97)
İlk 3-4 cümleden sonra okumaktan soğudum :D

dlr dlr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek insan kaynakları
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 6 / 7
  • Ticaret 4, (%100)
nazli13 sen bana dönmeyi planlıyor musun, yoksa burdan açık açık mı konuşalım????

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al