-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Makale yazarı
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
:)) bir an aman Allahım dedim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aynen katılıyorum. Sonuçta yapılan iş bir tür reklamdır. Firmaların reklamlara harcadıkları paralar göz önün alındığında, Taban fiyatları biz düşürdüğümüz gibi, yine ancak biz yükseltebiliriz. Makale Yazarları Birliği kurulmalı bence.
HardMan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam 100 kelimesi 40 kuruştan 100 adet makale yazdıracağım lütfen pm. :D iyi güldürdünüz Allah razı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / K
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
arkadaşlar ciddi anlamada önlem almak lazım taban fiyat konusunda en azından 1,5 TL olmalı bence bu konuda birlikte hareket edersek bir şeyler olabilir. Ben iddia ediyorum kamuda çalışan ve dünya kadar maaş alanlar bizim yaptığımız işi yapmıyordur bu kadar boş çaba olamaz. Fiyat biraz yükselirse hepimiz daha az ama daha düzgün yazılar çıkartırız sonuçta kalite önemli
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
13, (%77)
Arkadaşlar öncelikle İroni amaçlı açtığım bu konuya verdiğiniz güzel tepkiler için teşekkür ederim. Amacımın ne olduğunu arkadaşlar çok güzel belirtmişler.
Makale yazmak işi göründüğü kadar basit bir şey değil. Site sahipleri binbir emek verdikleri sitelerine en kaliteli makaleleri koymak istiyorlar. Ama iyi bir makale yazmanın da belli bir bedeli olduğunu bazen unutuyorlar.Makale yazarı arkadaşlar ve webmasterlar fiyat düşürerek en çok kendilerine zarar verdiklerinin farkında değiller. Çünkü ben çok iyi biliyorum ki hakkı olanı alamayan bir makale yazarı bir süre sonra kopya içerik üretmek zorunda kalır veya spinleme yoluyla yazmaya çalışır. Oysa gerçekten özgün ve araştırma sonucunda yazılmış ortalama 300 kelimelik bir makale üretmek ciddi emek ve zaman gerektiriyor. Eğer makale sektöründe yazarlık yapanlar bu şekilde fiyat rekabetine girerlerse bu açtığım başlık gerçeğe dönüşebilir. Makale yazan arkadaşlara söyleyebileceğim rekabeti fiyatla değil de yazılarımızın kalitesi ve araştırma gücümüz gibi unsurlar ile yapabilirsek bu işten hepimiz ekmek yiyebiliriz. Webmaster arkadaşlarda kaliteli ve doğru hizmet almış olurlar.
Taban fiyat uygulamasını bende desteklerim. Elbette isteyen istediğini yapar istediği fiyattan makale yazabilir ama bir gün delinin birisi çıkıp 40 kurustan makale yazmaya kalkarsa zararını uzun vadede hepimiz çekeriz.
Yorum yapan herkese teşekkürler
gizmakale gullumurat01 unalishak derya Kotil nazli13 umayya YazarcemalC-Uruc
4 kişi bu mesajı beğendi.
05469412238
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
100 kelimesi 1TL'den verdiğimiz halde 0.75krş olmaz mı diyerek pazarlık yapmaya çalışanlar var. Zaten az buçuk bir şey geliyor, onunla da geçinmeye çalışıyoruz. Biraz olaya iktisad katarak kendi piyasamızı kendimiz belirleyebiliriz. Makale'nin ikâme malı bulunmuyor, zorunlu ihtiyaç. Arz fiyatı arttıkça doğal olarak talep sabit kalacağından denge fiyatıda yükselecektir. Fakat şöyle bir sorun da var; piyasaya yeni arzlar eklendikçe doğal olarak denge fiyatıda düşecek. Bu yüzden belirli bir kural gelmeden asla yükselmesi imkansız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**