Birbirini tekrar eden, ruhsuz ve anlamsız yazılan makalelerden sıkılmadınız mı?

 

 

Makale yazdırıp emek verip büyütmeye çalıştığınız internet sitelerinize kaliteli ve özgün içerik almanın vakti geldi. Sitenize hiç bir yararı olmayan ve kendini tekrar eden paragraflar ile sitenize hiç hit çekmeyen makalelere artık son. Sizlere sitenize hit çekebilecek başlık ve içerikler ile makale yazma hizmeti vermeye geldim. Tamamen özgün ve ekstra hiç bir makale programı veya yazılımı kullanmadan, her kategoride araştırma yapıp istediğiniz başlıkta en çok hit getirmeyi hedefleyen içerikler üretiyorum.

 

Yıllarca film ve dizi sitelerinde özet, haber sitelerinde hit getirecek haberler yazdım. Bunları yaparken Google'da sadece kaliteli ve SEO'ya uygun nasıl içerikler oluşturulur bunu da öğrendim. Sitenize eklediğiniz içerikleri SEO uyumlu ekledikten sonra rakiplerinizden her zaman bir kaç adım önde olduğunuzu fark etmeniz için sizlere uygun fiyatlı hizmete başladım.

 

Sizlerin isteği doğrultusunda vereceğiniz başlık ve alt başlıklar dahilinde geniş bir araştırma yapıyorum. Bir çok SEO aracını kullanarak verdiğiniz başlıkta en çok nasıl verim alabileceğinizi hesaplayıp bunun dahilinde en iyi sonuçları almanız için uğraşıyorum. Herhangi bir metin yazarı olarak değil, bu güne kadar Google ve SEO ile kazanmış birisi olarak yazıyorum.

 

 

Örnek Film Özeti Makaleleri:

 

https://prnt.sc/j1Q4eLpj92km

https://prnt.sc/LN5E0OklumVJ

 

 

Tanıtım Yazısı

100 kelime 5TL

 

 

Genel ve SEO uyumlu Makale

100 kelime 5TL

 

 

 

Editörlük

Günlük 400 - 600 kelimelik 2 makale girişi, site kategorisinin takibi ve site hakkında seo danışmanlık desteği.

Aylık 900TL



Skype: Developerx18