Merhabalar ismim Dağhan. 10 yılı aşkın süredir metin yazarı olarak çeşitli ajanslarda çalıştım. Yapay zeka kullanmadan, %100 SEO uyumlu makaleler yazıyorum. Geçen 10 yılda, spor üzerine yazdığım yazılar başta Cumhuriyet gazetesi olmak üzere çeşitli web sitelerinde yayınladı. Ajanslarda çalıştığım dönemde N11, Hepsiburada, Decathlon, Adidas gibi tanınmış firmalar için ürün tanıtım yazıları yazdım. Aynı zamanda Midas, Milliyet Emlak, Eureko sigorta gibi firmalar için blog yazıları kaleme aldım. İlgi alanlarım arasında basketbol, futbol, tenis, finans, emlak, araba, finans, kripto para, ürün tanıtımı, blog yazısı ve haber yazımı geliyor.
İçerik üretiminde kendime güveniyorum. İçeriklerin SEO odaklı olması adına mutlaka verilen başlığa göre anahtar kelime araştırması yapıyorum. Anahtar kelimeleri mümkün mertebe yazının semantik akışını bozmayacak şekilde farklı yerlere serpiştiriyorum. Anahtar kelime analizi için Semrush kullanıyorum. Yazdığım makalelerde intihal olmadığına dair raporu siparişi teslim ederken tarafınıza sunarım. Aynı zamanda içeriği beğenmemeniz durumda bir kereye mahsus revizyon yaparım.
100 kelime için 15 tl gibi bir ücretle çalışıyorum. Fakat bazı konularda içerik üretmek zaman alabiliyor ve hepimizin bildiği gibi vakit nakittir. Ödeme konusunda Yapı Kredi ve Akbank üzerinde EFT usulü çalışıyorum.
Örnek içeriklere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:
İletişim için bana whatsapp üzerinden günün her saati yazabilirsiniz.
Hepinize iyi forumlar dilerim.