merhabalar, hem yazmayı sevdiğimden hemde sevdiğim işten azda olsa kazanç elde edeyim düşüncesiyle makaleler yazmaya başladım, bu amaç doğrultusunda da ilerlemeyi düşünüyorum. Özellikle teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğim için bu konuda makale yazdırmak isteyenler olursa işimi daha kısa sürede bitirip, hızlı bir şekilde teslim edeceğimi belirtmek isterim.Diğer konulardan olursa da gerekli araştırmaları yapıp, belirttiğim süre içerisinde de teslim edeceğimin temennisini veriyorum.Yazıları nasıl yazdığım hakkında bilgi vermek gerekirse, herkesin anlayabileceği sade ve basit bir dil kullanıyorum.Noktalama işaretlerini yerinde kullanmaya özen gösteriyorum.Verilen konunun çok alakasız yerlere gitmemesi koşuluyla yakın kavramların açıklanıp, okuyucunun aradığı şey hakkında tam olarak bilgilendirilmiş olmasına özen gösteriyorum.Resimsiz uzun yazılar okumaktan sıkıldığım için, karşıdakinin de sıkılabileceğini düşünüp yazılarımın arasına konuyla ilgili bol bol(telif hakkı olmayan/ücretsiz sitelerden)resimler bulup koymaya özen gösteriririm.Yaklaşık 1000 kelimelik bir makalemde en az 4-5 resim daima bulunur.
Başlıkta da belirttiğim gibi 1000 kelime ve altında makale yazmayı pek sevmiyorum.Sebebi ise alıcıların 1-2TL'lik makale için sürekli ödeme yapmak istememeleri vede yazabileceğim kelime sayısının kısıtlı olması.Tabi ki bu konuda alıcılara hak veriyorum ama aylık 600TL'lik makale yazıp ödeme alamama yada aksaması gibi sonuçlar olabileceği için pek taraftarı olduğum söylenemez.Bunun yerine makalelerde bilgilerimi daha açıklayıcı bir şekilde kullanabileceğim kelime sıkıntısı olmayacak şekilde yazma taraftarıyım. en başta haftada bir olmak üzere devamında 2 haftada, sürekli çalışmaya başlarsak ayda 1 gibisinden ödeme konusunda anlaşmaya varabileceğimizi düşünmekteyim.Detayları özelden konuşabiliriz.Kısa makale yazma taraftarı olmasam bile şartlar iki taraf içinde uygun olduğu sürece anlaşılabilir.Herhangi bir ücret belirlemedim.Daha önceden yazdığım 1250 kelimelik "teknoloji nedir?" makalemin bir kısmını yazılarım hakkında fikir sahibi olabilmeniz için örnek olarak koydum.Yazılarım hakkında fikir sahibi olduktan sonra vereceğiniz fiyat hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim.(Yazılarımı yazdıktan sonra özgünlük testinden de geçiriyorum, özgünlük konusunda içiniz rahat olsun.)

Makalemden örnek bir yazı:

Teknoloji Nedir?
Teknoloji kelime anlamı olarak sanayi alanında üretme, geliştirme, işleme gibi kavramları kapsayan bir kelimeden ibaret olmasıyla birlikte günümüzde daha çok bilgisayar, telefon gibi cihazların gelişmişlik özelliğini belirtmek amacıyla kullanılıyor. Peki bu kadar geniş bir alanı kapsayan teknoloji nasıl oldu da kullanıldığı anda akla telefon, bilgisayar gibi günlük yaşantımızda elimizden düşürmediğimiz, yanımızdan ayırmadığımız cihazları belirtmek amacıyla kullandığımız bir kelime haline geldi?

Günümüzde gördüğümüz üzere herkesin elinde bir akıllı telefon, yanından ayırmadığı bir dizüstü bilgisayarı bulunmakta… Hatta öyle bir hale gelmiş ki, insanlar artık temel ihtiyaçlarından kısıp, teknoloji alanında ki isteklerine sahip olmak için çabalıyorlar. Örnek vermek gerekirse aylık 2000TL maaş ile çalışan birinin elinde ortalama 3500Tlye satılan Apple’ın yeni çıkardığı iphone 7 telefonu görüyoruz. Peki ayda 2000TL maaşla çalışan biri nasıl oluyor da 3500TL’lik telefonu satın alabiliyor?